Jump to content

WarQuest

Üyeler
  • İçerik sayısı

    5
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

WarQuest hakkında

  • Doğum günü 06/21/1991

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling

WarQuest üyemizin başarıları

  1. WarQuest

    2014 Sonbahar Dönemi Animeleri

    Log Horizon 2 , Psycho Pass 2 ve Fate 2014 beklemekteyim sabırsızlıkla :) inş Log horizon 20 lerde bitmez 50-100 uzar gider :)
  2. Elinize sağlık güzel olmuş. İleri ki aylarda ki çalışmalarınızı da takip edeceğim. şu an yoğun bir iş temposunda olduğum için çevirmenlik yada manga gibi sevdiğim şeylerle pek ilgilenemiyorum. ama biraz rahatladıktan sonra sevdiğim anime ve mangalarla daha haşır neşir ve uğraşma niyetindeyim :) maddi ve manevi olarak destek vermek istiyorum.
  3. gintama kahkalarla izlediğim komik bir anime :) göndermeleri espirileri anlatılmaz izlenir. İzlemeyenlerin izlemesini tavsiye ediyorum :) Size de teşekkür ederim mangasını zevkle okuyacağım.
  4. WarQuest

    Naruto'ya Yeni Anime Geliyor

    yepyeni bir Naruto Shippuden animesi gösterilecek dendiğine göre farklı bir karakter üzerinden yeni bir anime serisi başlatılaçağı aklıma geliyor. aynı Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden de olduğu gibi. öne çıkan karakter Neji olabilir ama benim hesabıma göre bu sefer kız olabilir. Gönül ister ki Hinata olsun :)
  5. Bence hiç bulaşmayın derim :) bunun Japonca olanı yok mu seslendirme berbat. Narutodan soğur insan bunu izlerse. Japonca seslendirmesi nete düşene kadar beklemeyi düşünüyorum şahsen.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.