Jump to content

Emre-kun

Üyeler
  • İçerik sayısı

    68
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Emre-kun kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. uçan kaçan çizgifilmi izleyip biz birşey yapmadık ama kendini pokemon sanıp camdan atlayan çocukla aynı ülkede yaşıyoruz. ve bu sadece bizim duyduğumuz bir olay, daha kimbilir neler oluyor. adamlar tedbir almakta haklı.

    osmanlı padişahları çizgifilmi kötü birşey değil, aynısını japonlar da yapmıyor mu? gintama izleyen herkes japonya'nın shougunate dönemi shinsengumi gücünün başındaki üç ismi sayabiliyor gençler: kondo, hijikata, okita. adam mangada gerçek karakterler kullanmış. araştırınca bir çok seride bu tür bilgiler edinilebiliyor.

    bir diğeri de genji monogatari, ilk japon romanıdır kendisi 800lerde yazılan, tuğla gibi edebiyat kitabını adam anime yapıyor bebelere öğretiyor. alpertunga destanını anlatın deseler kaçımız 3 cümle kurabilir.

    yani, bizimkiler de padişahlarla özgün birşey koyacaksa ortaya neden olmasın. öcü gözüyle bakmayalım, bi bakalım ne çıkacak ortaya.

    Su ana kadar okuduğum en mantıklı yorum bu dostum.. bunu herkes okumalı. Osmanlı kültürü denince kötü Japonya kültürü denince iyi böyle mi??
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.