Jump to content

guul-chan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    guul-chan reacted to panres in 7. Uluslararası MANGA Ödülü   
    Japonya Büyükelçiliği,Türkiye duyurusu
    Başvuru formu ve diğer bilgiler için kaynak a bakın.
    haber kaynağı: http://www.tr.emb-ja....jp/T_04/11.htm
    “7. Uluslararası MANGA Ödülü” başvuruları 15 Nisan 2013 - 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Japonya Büyükelçiliği (Ankara) ve Japonya Başkonsolosluğu (İstanbul) tarafından kabul edilecektir.
    1. "Uluslararası MANGA Ödülü" Japon popüler kültürünü paylaşmak ve Japonya'nın daha iyi anlaşılmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenmektedir. Bu ödülün veriliş amacı MANGA'nın Japonya dışındaki ülkelerde tanınmasına katkıda bulunan MANGA sanatçılarını onurlandırmaktır. Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan "Uluslararası MANGA Ödülü"nün seçimi "6. Uluslararası MANGA Ödülü Yürütme Kurulu" tarafından gerçekleştirilecektir.
    2. "7. Uluslararası MANGA Ödülü"nün Altın Ödülü tüm başvurular arasından seçilecek olan en iyi MANGA çalışmasına verilecek olup, değerli 3 çalışma ise "Gümüş Ödül" almaya hak kazanacaktır. Ayrıca Japonya Tanıtma Vakfı (The Japan Foundation) ödül kazananları Japonya'da düzenlenecek olan ödül törenine davet edecektir. Ödül kazananların Japonya'da MANGA sanatçıları ile tanışma, MANGA yayınevlerini ziyaret etme gibi çeşitli imkânları olacaktır.
    Geçmişte düzenlenmiş olan Manga Ödülleri hakkında bilgiye www.manga-award.jp adresinden ulaşılabilirsiniz.
    japan.go.jp
  2. Beğen
    guul-chan reacted to yanki_99 in Japon Karakterler Sergisi (Yorumum)   
    Selam arkadaşlar ben Yankı geçen yıl foruma kayıt oldum :D Size bugün açılmış sergi hakkında bilgi vereceğim :lol:
    İLK ÖNCE sergi çok küçük hem de baya küçük iki odadan oluşuyor .10 küçük figür ve beş altı tane büyük figürler bulunuyor. En fazla 15 dakika sürüyor. Yıllara göre animeler ayrılmış ( 1950-1960,2000 ..) :lol: VE hello kitty odası var bu kadar . :lol: Ayrıca ücretsiz :lol:
    Resimler



    BU RESİMLERİN BAZILARI :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.