Jump to content

Hikigaya-kun

Üyeler
  • İçerik sayısı

    602
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İletiler bölümüne Hikigaya-kun kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Selamlar, selamlar evet arkadaşlar buradan yazmak doğru olmayabilir ama yeni fansubumuzun hazırlıklarını yapıyoruz buradan duyurmak istedim bunu yakın zamanda duyuracağız eğer ki yardımcı olmak isterseniz discord: Hikigaya#2926 Hikigaya fansub olarak olmayacak yıllar önce alınmış bir şeydi bu fansub daha değişik bir şey yaparak hem anime hem manga çevirisi yayınlamak istiyoruz. Anime ve manga çevirmeni şu anda manga için editör olursa daha iyi yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen discordan ulaşırlarsa sevinirim. 

    İyi akşamlar sizlere ve yakında görüşmek üzere!

  2. Sanırsam AMV lerde japonca müzik kullanınca MAD olarak adlandırılyordu :D.

     

    Konu dışı olarak LN in çevirisine başlamanızı önermem. Çok uzunlar ayrıca devamlı gödermeler(parodi) var. Her seferinde detaylarını açıklaman gerekicek, zor iş.

    Başlayacaktım lakin işlerim dolayısıyla artık pek bakamıyorum çeviri işine işten vakit bulabilirsem çeviririm sıkıntı olmaz benim için ^^

  3. Aslında şöyle anime çevirmek biraz daha zordur çünkü İngilizce, Japonca ile uymayabilir, ama diğer bir yandan direk İngilizceden bir çeviri yaparsak bu işimizi biraz daha kolaylaştırır ve İngilizce gelişimine biraz daha katkıda bulunabilir. Zaten yapamayacağımızı düşünürsek hiç başlamayız. 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.