Jump to content

AliSldk

Üyeler
  • İçerik sayısı

    25
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne AliSldk kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. NigenBoi, 07.12.2020 - 13:48 tarihinde yazdı:
      İçeriği Gizle

    abi sen ne saçmalıyorsun 100 den sonrası sıktı demişsin okumadınmı eren hayatta kurucu aktifleştiriyor

     

    Spoiler

    100 dediysem o kadar da değil abartı biraz kurucuyu açması titanları uyandırması falan mükemmeldi ona lafım yok bende ortalama bir okuyucu kadar zevk aldım her ay yayınlanan sayıdan.

    Beni sıkan şey Gabi.

     

  2. Final Sezonu Spoiler

    Spoiler

    Ereni öldürecekler kesin. Başka ihtimal gelmiyor aklıma istemesem bile. Gabi Ereni vurduğu zamanı hatırlayın Zeke kafasına dokunmasaydı çoktan ölecekti. Öldürür Hajime bence. Ama inşallah öldürmez çok klişe olur zaten Chapter 100 sonrası sıkmaya başlamıştı. Gabi Ereni vurduğunda koptu bağlarım animeyle. Sonra Eren titanları uyandırdı aha dedim toparlayacak toparlayamadı. (bence tabii ki)

     

     

  3. Merhaba ben Ali. 9. sınıf öğrencisiyim ve güzel bir anadolu lisesinde okuyorum. Anime izlemeye 6. sınıf zamanlarında başladım fakat animeye ilgi duymaya 7. sınıfta başladım. Ve bu sürede yüzü aşkın seri bitirdim. Çoğu 12 - 26 bölüm arası o yüzden uzun süreli animeleri bilmiyorum. Merak etmedim desem yalan olur Hunter x Hunter'a başlamak istiyorum yakında. Neyse fazla uzattım kısaca anime izlemeyi ve manga okumayı çok seven biriyim. (Hesabı açalı bayağı bir oldu ama neyse :D )

  4. Arkadaşlar manga okumak için bir site önerir misiniz mangadenizinden okuyordum AoT'u ama girilmiyor şu an da ayrıca başka animelerin mangalarını da okumak istiyorum bildiğiniz köklü bir site varsa yardımcı olursanız sevinirim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.