Jump to content

Boku-desu ka?

Üyeler
  • İçerik sayısı

    14
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Boku-desu ka? kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Ben mmorpg hastası olarak bu oyunun yaklaşık 1 yıldır US veya EU server çıkmasını bekliyorum :depressed1-onion-head-emoticon: galiba animesini daha önce görücez 

    bütün mmorpg oyunları arasında en güzel kız karakteri yaratıcağınız konusunda bahse girebilirim  :bled1-onion-head-emoticon: doğal olarak grafikleride süper tabiki  :good-job-onion-head-emoticon:

    animeden beklentilerim yüksek bakalım nasıl olucak :ahaaah-onion-head-emoticon: övünmek gibi olmasın ama şimdiye kadar mmo oyunlarında 1 tane bile erkek karakterim yoktur  :cool-onion-head-emoticon:

    Not:Arkadaşlar oyunda erkek karakter yok diye kimse demedi, oyundaki çoğu class'ın erkek versiyono var :hehe-onion-head-emoticon:

  2. Evet bu güzel bi başlık olmuş gerçekten, birde şu yorum-rütbe kasma işine gelirsek aynı tip basit yorumlar ile rütbe kasma işlemi nasıl durdurulabilir gerçekten merak ediyorum.

    İzlersin bölümü yorum yapıcaksan bölüm hakkında düşüncelerini paylaşmak istediklerini yazarsın(spoiler olmadan) son olarak da emeği geçenlere veya turkanime ve çeviri yapan kişiye teşekkürünü edersin basit yazılar ile rütbe kasmaya kesinlikle karşıyım <_<

  3. fiilleri atlamam, doldurma bölümleride güzel oluyodu ama sıktı artık :D

    biriktiripde izlemesi daha iyi oluyo ,yoksa 1 hafta fiil için beklemek hiçte hoş değil 5 bölüm biriktirdim bakalım

    3 ay bekle 3 saatte bitir iyimi :D :D

    bu arada spoilerden nefret ederim ve bazı arkadaşlar sağolsunlar heryerde paylaşıyolar neji ye olanları ve tobinin kim olduğunu öğrendim :( :angry:

  4. Bence hiç olmamış tarayıcı tabanlı olması bile zaten başlıbaşına rezalet namco bandai'den daha iyi bişeyler beklerdim -_-

    yapıcaksın 2-3 gb lik sağlam grafiği olan bişey ilerleyiş hikayesinide tutturduktan sonra dünyayı oyuna kitlersin , düşünsenize karakter classları uzumaki clanı uchiha clanı veya konohagakure sunagakure gibi :D

    bunların kafası hep tutmayacak tırt işlerde sağlam yatırım yapmadan iyi verim alamassınki <_<

  5. oh valla acayip sevindim devam ediceğini duyduğum için.Bizi keklediğini düşünmüştüm ama sanırsam önce biteceğini söyledi nekadar fanı takipçisi olduğunu öğrenmek için eğer fazla olursa 2. sezon gibi bişey çıkartıcaktı yani herşey izleyici-takipçilere bağlıydı en azından ben öyle düşünüyorum :)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.