Jump to content

tueqx

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne tueqx kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Harem izlemeyin neden izliyorsunuz ki? Madem siz seviyorsunuz yapacak bir şey yok önerelim bakalım.

     

    Trinity Seven

    High School DxD

    Shinmai Maou no Testament

    High School of the Dead

    The Quintessential Quintuplets

     

    anime izlemeye ilk başladığımda DxD ve Testament'ı izlemiştim yaşım da küçüktü eğlenmiştim. Diğer 3'lüyü ise yarısı civarlarında bıraktım aynı klişeleri barındırıyorlar olaylar, karakter tipleri vesaire bir süre sonra benzer hatta aynı geliyor izlenmiyor. Yok çocukluk arkadaşı sessiz kız, tsundere ana kız çocukla zaman geçirdikçe açılıyor, yok duştan çıkmıştır kız iç çamaşırı gözüküyordur, kızla oğlanın ilk karşılaşmalarında mutlaka kızın iç çamaşırları görünür ve erkek de ağzını açarak bakar sapık damgası yer, anime haremse erkekle kız karakterlerden biri cinsel bir şeyler yaşamaya yeltenince haremdeki diğer kızlardan biri odayı basar vesaire. Tekrar düşününce hayatta harem ve ecchi tagına dönmem bu saatten sonra. İyi seyirler.

  2. pegasusejder, 4 dakika önce tarihinde yazdı:

    Hmm inşallah ayarlarız bir şekilde şu tarihi. :waiting-onion-head-emoticon:

    Aynen çok haklısın, zevk almadan işi de yapmak zulüm gelir parası da bir işe yaramaz. İyi yapmışsın inşallah da hayırlısı olur senin için. :) Lisede güzel spor yapardım ama üniversite hayatımda ara araya düştü, şimdi tekrar bir şeyler yapmak istiyorum da bakalım nasip. :)

    Karantinada motivasyon sağlamak gerçekten çok zor, anime izlemek için bol bol motive olabiliyorsun o ayrı.

  3. pegasusejder, 3 dakika önce tarihinde yazdı:

    Bölüm ne hocam?

    Hahaha e canım siz eğlenin biz eğlenmiş kadar oluruz. :))

    Kusura kalma görememişim. Bölüm beden eğitimi öğretmenliği ve antrenörlük. Küçüklüğümden beri çevremdeki herkes sporcu, ben de sporla büyüyünce dürtülerime karşı gelemedim. Ailem hep destekledi ama bir yandan notlarım fena değil başka bir şey seçer miyim ? diye son ana kadar beklediler fakat bu bölümü seçtim. Çok şükür geçim sıkıntımız  yok, hayatımdan memnunum. Gelirdense hayatımın sonuna kadar keyifle yapmak istediğim şeyi seçmek daha mantıklı geldi.

  4. pegasusejder, 1 dakika önce tarihinde yazdı:

    Haha nasip kısmet artık ya. :D Sen sınavlarını falan güzelce geç de konuşma işi hallolur. :) 

     

    Haha bilemeyeceğim artık kimler satıyor acaba. :D Ben bi güvenemiyorum artık, açlıktan ölürüz herhalde. :D Haha sen daha çok arkadaşınla konuşursun. :) 

    Haha ben son gece çalışırdım ama genelde derste dinlediğimi iyi anlardım. :)

    Katılıyorum. Sayısaldım fakat spordan derslere çok girmezdim. Buna rağmen matematiğe ayrı ilgi duyardım, üniversite sınavında ilk ayakta 32 ikincisinde 21 yapmıştım hala övünürüm bununla. :thank_you__onion_by_elcerbero:

  5. Neunix, 3 saat önce tarihinde yazdı:

    Hoşgeldin. Ben Efe 15 yaşındayım lise 1 öğrencisiyim 4 yıldır anime izliyorum. Romance animelerine bende bayılırım ve bitmemiş animelerden bende nefret ederim. Eğer izlemediysen Sakurasou no Pet na Kanojo animesini öneririm. Bana göre en iyi romance animesidir ama kötü tarafı bitmemesidir. 

    Bir anime yarım kaldığı zaman gerçekten ne kadar sürükleyici ve etkileyici olursa olsun aklımda kötü yer ediyor maalesef.

  6. pegasusejder, 7 saat önce tarihinde yazdı:

    Hoş geldin Alp, ben 23 yaşında son sınıf elektrik-elektonik öğrencisiyim, yaklaşık 10 yıldır anime izliyorum. Romantik türünü bende severim, yarım kalan seriler için mangasından devam edebilirsin. :) Eğer muhabbet etmek istersen seni mekanımıza bekleriz. :)

     

     

     

    Not: Hihg School DxD animesini izlemedim. :)

    Büyük başarı hocam ben daha izlemeyenle karşılaşmamıştım :) .

  7. İsmim Alp, 18 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim. Anime izlemeye hatırladığım kadarıyla 2 ay kadar önce arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım. Ne kaçırdığımdan gerçekten haberim yoktu. Derslerimin hafiflemesi ve kız arkadaşımdan ayrılmamdan sonra iyice gömüldüğüm bu dünyada, çoğunlukla 'romance' tagından animeleri izledim. Kalın kafalı ana karakterlere ve yarım bitmiş animelere de kin ve nefret besliyorum. Arada beni başlatan arkadaşımın önerisiyle kendime yakıştıramadığım 'ecchi' taglı birkaç anime izlemiş olsam da (aramızda gerçekten High School DxD izlemeyen var mı ?) 2 aylık deneyemimden oldukça memnunum ve yeni şeyler denemek için sabırsızlanıyorum. Sağlıcakla ve animeyle kalın arkadaşlar.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.