Jump to content

any_zero

Üyeler
  • İçerik sayısı

    11
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

any_zero kullanıcısının paylaşımları

  1. agalarım geçmiş çok değişikmiş.
  2. any_zero

    radiant mangası*

    izlemedim ama bu seri fransız mangakanın serisiydi. mangasının fan çevirisi olmayabilir. resmi çevirileri var galiba . mangalife da olabilir.
  3. Yakın zamanda Jump'da daha önce gördüğümüz ismlerin yeni mangaları artmaya başladı . Bunları paylaşayım dedim .Şunu da söyleyeyim bu mangalar daha 10-20 civarında bölümü vardır , popüler olamayıp yakın zamanda da bitebilir. Bu mangalar İngilizce olduğu için okuyamadım. Yani nasıl olduklarını bilmiyorum. Okuyanlar fikirlerini yazarlarsa güzel olur. Amano, Akira(k.h.reborn)-----Ron Kamonohashi: Deranged Detective Shinohara, Kenta(sket dance)-------Witch Watch Matsui, Yuusei(Assassination Classroom)-----The Elusive Samurai Yabuki, Kentarou(to love-ru)------Ayakashi Triangle Tite Kubo(bleach)------burn the witch(bunu çoğunuz biliyordur part 1 tek cilt şeklinde çıktı animesi var ama part 2 nin ne zaman geleceği meçhul) Ishida, Sui(tokyo ghoul)------------Choujin X(daha 1 bölümü var) şuan bulabildiklerim bu kadar. JUMP kendi serilerini manga plus da ücretsiz olarak bazı bölümleri yayınlıyor oradan takip edebilirsiniz. umarım yakın zamanda goril sensei ve Asou, Shuuichi(saiki kusuo ) nin yeni hikayelerinin görürüz.
  4. any_zero

    one piece 40 yıl mı sürecek ?

    Bence 10 yıla yakın biter. 2020 de 33 bölüm çıkmış. Daha hızlı gideceğini düşünmüyorum. (tahminime göre)Wano yıl sonunda bitse. sonra raftelin başlıyacağından emin değilim. daha elbaf var. raftele ondan sonra geçeriz . IM-SAMA mevzusu ayrıyetten açılacak . shanks vs karasakal nasıl olucak onuda bilmiyoruz. 1200 bölüm civarı biteceğini düşünürsek bu iyi ihtimal 2028-2029 cıvarında biteceğini düşünüyorum biraz sallamasyon oldu ama oda nın sağı solu belli olmuyor. 5 yılda biteceğini asla düşünmüyorum
  5. Golgo 13 ve birkaç tane seriye baktım ve baktığım seriler 40-50 yıl arası sürmüş ve sürmektedir. Golgo 13 200 cilti devirmil 1968 den beri devam ediyor. Asıl mangakası ölmüş . Diğer mangakası 1936 doğumlu ve hala seriye devam ediyor. Bu ne azimdir diyorum . One Piece in 10 yıl içinde bitse şükretmemiz lazım. Tabiki op ve bu serilerin popüleritesi farklı ve golgo tüm zamanların en çok satan 4. mangasıdır. One piece birincidir. Sizin görüşleriniz nelerdir ?
  6. any_zero

    Bleach thousand year blood war

    Bence erken beklemeyin black clover yeni bitti. Pierrot yapacak bence .ne zaman çalışmaya başlandı da ne zaman gelecek.tahminim 80 sen aşağı olmamalı 200 bölümdü mangada bazı yerleri uzatırlarsa güzel olur . 2022 anca gelir daha tarih bile yok ortada.kny bile yıl sonu gelecek.
  7. any_zero

    plunderer animesi ve mangası

    bakaupdates'de çoğu manganınki yazıyor.
  8. ingilizce istiyorsan nyaa,jnovels de bulabilirsin resmi versiyonları var.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.