Jump to content

Bsenpai

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Bsenpai kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. eminaksu1234, 11.04.2021 - 00:43 tarihinde yazdı:

    Merhaba adım emin  16 yaşındayım anime izlemeye 3 ay önce başladım naruto tokyo ghoul death note boku no hero academia attack on titan animelereni izledim bana bu türlerde anime önerirseniz mutlu olurum (biraz komik olsun naruto ve boku no hero academia gibi ) şimdiden sağolun :D

    Hoşgeldin Emin, iyi forumlar!  :victory-onion-head-emoticon:

  2. lunelinne, 18 saat önce tarihinde yazdı:

    Selamlar, tanışalım? Hesabımı yeni açmadım ama yeni aktif olarak kullanmaya başlayacağım. Yarichin B!tch Club izleyeceğim ilk animem olarak. Aslında bu postu atmamın nedeni buranın mantığını kavramak ĞSMĞPSMĞPXMWĞPXMWQPXMW. Neyse öyle işte ben Hira.

    Hoşgeldin hira, iyi forumlar! :victory-onion-head-emoticon:

  3. fatmagulamasucuolmayan, Bir saat önce tarihinde yazdı:

    merhaba:) ben fatmagül 16 yaşındayım animeye yeni başladım hatta başlamadım yeni başlayan birisi için ilk anime ne olmalı sizce hem sıkmayacak hem keyif verecek konu bakımından da saracak olan bir anime arıyorum ilk başta klasikleşmiş ve herkesce bilinen animelere el atmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız iyi olur konu fark etmez :))

    Hoşgeldin Fatmagül. Bende 16 Yaşındayım. Başta uzun animeye başlamanı önermem( Belli bir süre sonra sıkılabilirsin ). Tokyo Ghoul , Death Note , Attack On Titan, Toradora , Fruits Basket, Free! oyunlara aran iyi ise Sword Art Online , No game no life  vb. bu animeleri öneririm herbiri birbirinden farklı baş yapıttır. Onun dışında Youtubeda Anime tavsiyesi veren türk kanallar var onları izlemeni öneririm. İyi forumlar ! :victory-onion-head-emoticon:  

  4. Merhabalar ben Fatih 16 yasindayim, onceden 1-2 anime seyretmisligim oldu ama bagimlilik boyutunda izlemeye 3 ay önce başladım. Bu 3 ayda yakaşık 50 anime izledim. Güzel anime bulamadığım için çılgınlık yapıp Naruto serisine başladım. Doğaüstü güçler, Aksiyon, Okul, Romatizm, Fantastik tazında animelerden hoşlanıyorum . Herkese iyi günler, iyi forumlar dilerim. ^-^

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.