Jump to content

Tayphoon

Üyeler
  • İçerik sayısı

    39
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Tayphoon hakkında

  • Doğum günü 11/17/1990

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    İstanbul

Tayphoon üyemizin başarıları

  1. Olmadı hiç olmadı güzel başladı konu ilgimi çekmişti ama son bölümler ve finali istenileni vermedi.
  2. Erza pek uymadı bu eşleşmeye kuma kılıçla dalmak neye yarar juvia lazım op misali. Savaşın gidişatına göre bi edolas çıkarması olsa güzel olur edolas ekibi gerard,erza,lucy vs. dorma anim de lazım tabi ft ekibi zayıf gözüküyor şuan denge lazım azıcık.
  3. İngilizce bilgisi yetersiz birisi olarak çok üzülüyorum seriyi takip ederken çok zorlandım acaba Türkçe çeviri yapan bir grup var mı ?
  4. Tayphoon

    İtiraf Köşesi

    Hajime no ıppo için ön yargılı davrandım beğenmem güzel değildir dedim arkadaş hatırına bir bakayım dedim 37 bölüm peş peşe izledim:) O zamana kadar izlemediğim için kendime baya kızmıştım. Normalde pek gülen biri değilimdir ama kahkaha ata ata izledim takamura sağolsun.
  5. Tayphoon

    Bu Animeyi İzledin mi?

    Evet izledim. Alttaki Machine-Doll wa Kizutsukanai izlemiştir
  6. Bende tam tersini düşünüyorum :) Serena ft saflarına döner belki en başından beri farklı bir amacı vardır diye umuyorum. Gildarts ayrı bi konu 100 yıllık göreve gitti yarıda bıraktı geldi sonra yine kayboldu ortaya çıkar herhalde karşılarında sağlam ekip var bu savaşa da gelmez ise hangi savaşa gelecek. Gildartsın zorlandığı bi rakip çıksada hakiki bir vs görsek.
  7. 14/15 3. soru yanlış oldu Bu arada 5. soruda gösterilen sahne hangi seriden hatırlayamadım.
  8. Olabilir zeref ve acnologia dışında seride bir şey kalmadı. İmparatorluğu ilk okuduğumda bi umut yeni bir konu olacak seri zeref'den sonra uzar devam eder demiştim yanıldım yine zerefe bağladılar son dövüşler olur natsu vs zeref izleriz seri biter :)
  9. Tayphoon

    One Piece Ne Zaman Bitecek?

    İçerik olarak çok zengin rahatlıkla 10 yıl daha sürer.
  10. Hades ile olan dövüş geldi aklıma baya baya zorlu rakipti kedilere yem oldu. Bu 12 li bari doğru düzgün kaybetsede güzel dövüşler görsek.
  11. Tayphoon

    İtiraf Köşesi

    Nesil ayrımı yapmayı pek sevmem ama bizim dönem daha oturaklı yeni nesil pek iç açıcı değil çevremde örnek çok artı bizzat kardeşim var tamamen farklı düşünce yapımız ve davranışlarımız onun yaşındaki halimi düşünüyorum ama yine benzer bi yanımız yok gençler her sene dahada kötüye gidiyor sanki.
  12. Tayphoon

    İtiraf Köşesi

    Gayet güzel yazmışsınız okuyup ders alan elbet olur benim gibi.
  13. Mad Max i izlemiştim en son ilginç ve güzel bir filmdi.
  14. Tayphoon

    İtiraf Köşesi

    Animeye dalıp gece geç saatlere kadar oturdum sabah gitmem gereken yere geç kaldım bir ton fırça yedim ama laf yerken bile gelecek bölüm ne olacak acaba diye iç geçiriyordum bazen çok sapıtıyorum:)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.