akaihikari 14 Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Merhabalar. Böyle bir forum alt başlığı olduğunu bilmiyordum, faydalanayım dedim. Bir gün OP baskılı çantamı görüp yolda beni çeviren YukiOnnaMonet(Dergiden tanırsınız, çizer) ile arkadaşlığımız pekişince düşündük taşındık ve dedik kiEdirne'deki anime-mangaseveler birleşip bir buluşma düzenleyelim. Fikirle yetinmeyip işi icraata döktük ve geçtiğimiz şubat ayında bir buluşma yaptık.Yaklaşık 20 kişi güzel bir gün geçirdik. -Bu ay tekrar bir buluşma düzenlenecek umarız ki.- Biz bu şekilde ileride tekrar buluşmalar olsun fakat bu sefer daha çok kişiye ulaşalım, böylece Edirne'de bir gelenek oluşturalım istiyoruz.Bu iletiyi gören Edirneli arkadaşlarımızı facebook'taki grubumuza davet ediyoruz. Edirneli olmayıp Edirneli tanıdıklarınız varsa-bu foruma üye de olmayabilirler- sizden onları bu konuda bilgilendirmenizi rica ediyorum. Buluşma fotoğraflarına oradan bakabilirsiniz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts