Jump to content

Alice in Borderland OVA Tanıtım Videosu


FuneraireS

Önerilen İletiler

Alice in Borderland OVA Tanıtım Videosu Paylaşıldı



 

alice-no-borderland.jpg

Haro Asou’ya ait hayatta kalma temalı gerilim türündeki manga Alice in Borderland’in (Imawa no Kuni no Arisu), 12., 13. ve 14. derleme ciltleri için sınırlı sayıda üretilen basımlarına eşlik edecek, SILVER LINK. ve CONNECT imzası taşıyacak üç bölümlük bir OVA ile takipçilerini sevindireceği haberi geçtiğimiz haziran ayında duyurulmuştu.

 

Seiyuu kadrosu için açıklanan isimlerden birkaçı da şöyleydi:

 

  • Ryōhei Arisu: Yoshimasa Hosoya
  • Daikichi Karube: Tatsuhisa Suzuki
  • Chōta Segawa: Tsubasa Yonaga
  • Saori Shibuki: Maaya Sakamoto

 

Bu isimler yanında, animenin yapım ekibindekiler listesi ise yönetmen koltuğundaki Hideki Tachibana, senarist Ryosuke Nakamura, görüntü yönetmeni Kazuya Iwai, karakter tasarımcısı Tomoko Sudo ve animenin müziklerinden sorumlu Hiroaki Tsutsumi ile ses efektlerinde görev alacak Masanori Tsuchiya’dan oluşuyordu.

 

Günlük hayatını katlanılmaz bulan lise öğrencisi Arisu (Alice’in Japonca telaffuzu) ile arkadaşları Karube ve Chōbe’nin şehirde dolaşırlarken bir anda dev havai fişekler görmelerini, bunun ardından harap olmuş alternatif bir evrene kaçırılmalarını ve sıkıştıkları bu evrende bir hayatta kalma oyunu oynamaya zorlanışlarını konu edinen eserin ilk tanıtım videosu ise dün yayımlandı.

 

Ayrıca 2013′te Production I.G’nin manga serisi için yaptığı bir tanıtım da bulunuyordu. İki stüdyonun animasyonları arasında siz hangisini daha çok beğendiniz?

 

Peki Btooom!, Danganronpa the Animation ve benzeri hayatta kalma temalı animeleri sevenlerinizden bu OVA’nın 17 Ekim’deki çıkışını da bekleyeniniz var mı?

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.