Manga-ka 1 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Yaratıcı:Matsuena Syun Durum:Anime sonlandırıldı...ileriki proje durumu bilinmiyor...mangası devam etmekte Tür:Aksiyon,komedi,ecchi,Dövüş sanatları, shounen Kenichi adında mimi mimi bir ezik abidesi olan karakterimiz vardır...okulda vasatın bile altındadır...arkadaşı yoktur...ben bile öyle bi insanla aynı çatı altında yaşamak istemem...bu bide bizimle aynı oksijeni yakıyo...yazık... şansa bala bu eziğin okula yeni bir kız transfer olmuştur...tabi bu manganın illa can alıcı bir noktası olacak ve bizim kız yaratıkları bile devirebilecek gücü olduğunu göreceğiz...sonra bizim velet yine bunlara şahitlik etmiş olacak...bizim kız bu velete içten içe yazacak,ama bizim velet her türlü yazıyo kıza zaten XD konuyu saptırmayayım gene...bu kız bizim velete bi adres veriyo (ne adresi biliyonuz)...çocuk bu adrese geliyo ve buradaki insanlardan dövüş sanatı öğrenip kendi ezik hayatına biraz tat katmaya yeltenicek...ama başı çok büyük bir belada çünkü spor olarak gittiği okulun dövüş sanatı bölümünden başlayan sorunlar onu yer altı dünyasının dövüş sanatçıları ile yüz yüze getirmeye başlayacak Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Namikaze Minato 35 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 İyi bi animeye benziyo başlamaya karar vermiştim bi ara :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
iMM0RTaLqinq 0 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Bu animeyi çok seviyorum ya, favori animem kendisi. Harika bişey bazı yerlerde gülmekten koptum yerlere yattım animedeki altyazıları kaçırdım yani xD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
warfare789 1 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 ewet gercekten cok komik ve guzel dövüs sahneleri var. tavsiye ederim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts