Jump to content

Yu-Gi-Oh!: The Dark Side of Dimensions Filminden İlk Fragman Nihayet Yayımlandı


YuSei

Önerilen İletiler

Kısa süre önce yeni Yu-Gi-Oh! filmi Yu-Gi-Oh!: The Dark Side of Dimensions’ın detaylarını sizlerle paylaşmış, Comic-Con panelinde yayımlanan filmin fragman niteliğindeki videosunun nasıl olduğundan bahsetmiştik. Merakla beklenen filmin yaklaşık 1 dakikalık ilk fragmanı nihayet yayımlandı. Videoda en göze çarpan kısımlardan biri ise Kaiba ve Yugi’nin düello sahnesi oldu. Özellikle videonun sonunda “Yeni bir efsane başlıyor.” sözüyle izleyiciler üzerinde iyiden iyiye bir merak uyandırılıyor.

 

 

Videoda Kazuki Takahashi’nin adı geçerken filmin, orijinal hikayenin sonraki bölümünden itibaren yepyeni bir eser olduğu vurgusu yapılıyor. Film, 2016 yılında Japonya’da Golden Week (Altın Hafta) denilen ve nisan ayı sonu ile mayıs ayı başında 1 hafta içinde 4 ayrı ulusal tatilin bir araya gelmesinden oluşan (ki bu süre 10 güne de çıkabiliyor) tatil döneminde vizyona girecek.

yu-gi-oh-the-dark-side-of-dimensions-fil

 

Ayrıca Yu-Gi-Oh! karakterlerinin bilgileri ve karakter çizimlerini içeren bir rehber kitap (Millenium Book) çıkarıldı. Rehberde filmdeki yeni düello sisteminden ve disklerinden bahsedilirken film süresinin yaklaşık 2 saat olacağı belirtiliyor. İşte kitapta yer alan karakterlerin çizimleri;

yu-gi-oh-the-dark-side-of-dimensions-fil

 

yu-gi-oh-the-dark-side-of-dimensions-fil

 

yu-gi-oh-the-dark-side-of-dimensions-fil

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.