Jump to content

Son Goku Vs Superman 2 Yayımlandı


Berker51

Önerilen İletiler

ScrewAttack, Yeni Death Battle Bölümü Goku vs Superman 2’yi Yayımladı

goku_vs_superman_by_sonicpal-d4xe272.png

Hayali karakterlerin olası dövüşlerini inceleyen Death Battle şovu, yeni bölümü ile kanalın en popüler içeriği olan Goku vs Superman dövüşünü devam ettiriyor. Ocak 2013’te ilk bölümü yayımlanan video, geçtiğimiz günlerde 30 milyon izlenmeyi geçmişti.

Yayımlanan ilk video Superman’in zaferiyle sonuçlanmış ve Goku hayranlarının ciddi anlamda tepkisini çekmişti. ScrewAttack, gelen şikayetleri dinleyerek en yeni DC Comics ve DB bilgilerini de ekleyerek meşhur dövüşün yenisini yayımladı. Acaba Goku bu sefer Superman’e karşı zafer kazanabilecek mi?

 

 

İlk dövüşü de aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dragon Ball Fantastiklikte çığırından çıkmış bir seridir özellikle güç konusunda ama Marvel'in saçmalıklarına yetişemez ya Marvel karakterlerine öyle özellikler verilmiş ki adamlar utanmasalar Tanrılığını ilan edecekler. Dövüş hakkında ise biraz taraflı olmuş sanki bana mı öyle geldi ?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Superman'in güç kaynağı sarı güneş ondan  güç alıyor goku güneşi yok etse superman'in sıradan bir insandan farkı kalmaz çünkü kendi gezegenlerinde kızıl güneş var ama böyle güçler vermiyordu, onlara zaten goku ile superman hikayesi aynı :) savaşçı ırkdan geliyorlar ve gezegenleri patlarken dünyaya yollanıyorlar ben goku taraftarıyım ama gerçekten haksızlık olmuş :) goku güneşi yok edebilirdi onun böyle zayıflıkları yok ama superman'in büyü kryptonite çeşitleri ve kızıl güneşe zayıflığı var goku okadar saydırdı bir çizik olmadı çelik adam olduğunu biliyoruz ama o güçler gezegen yok ediyor. :ragecomic01:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şu death battle da kimin kazanacağını nasıl belirliyorlar bilmiyorum... zaten en son Gaara ve Toph bölümünde beynim yandı kimi tutacağımı şaşırdım

Şimdi "suck it weebs" diye dolaşırlar :/

izledim şimdi onuda ordada gaaranın alması lazımdı bence

Toph uçan varlıkları göremez gaarada uçabiliyor

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.