Jump to content

D.Gray-Man 2016 Animesinde Hikaye Devam Edecek


Berker51

Önerilen İletiler

Yeni Kadrosuyla Karşımıza Çıkacak D.Gray-Man 2016 Animesinde Hikaye Devam Edecek


 


Uzun zamandır hayranların dört gözle beklediği yeni D.Gray-Man animesi haberini geçtiğimiz günlerde yayımlamıştık. 7 seneden uzun bir süredir beklenen seriyle ilgili bu haber, hayranlar arasında haliyle; “Hikaye değişecek mi ki? İlk seriden çok kopuk bir devam serisiyle karşılaşır mıyız?” gibi sorulara neden oldu. Serinin mangakası Katsura Hoshino, Instagram hesabında paylaştığı karakter çizimi altına yazdığı açıklamayla hayranların merakını az da olsa giderdi.


Hoshino Instagram’daki gönderisinde,  animedeki hikayenin devam edeceğini lakin tamamiyle değişen kadrosuyla yeni bir D.Gray-Man serisinin bizi beklediğinden bahsediyor.


 


1450902687-d-gray-man-hikayesi-devam-edi


 


Değişen kadroda akla ilk seiyuuların geldiğini söyleyebiliriz. Açıklanan seiyuular şu şekilde; Haikyuu!! animesinden Hinata Shouyou karakterine ses veren Ayumu Murase, Allen Walker’ı  seslendirirken Kamisama Hajimemshite serisinden Tomoe’ye ses veren Shinnosuke Tachibana, Howard Link karakterini seslendiriyor.


Hikayenin devam edecek olmasıyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? D.Gray-Man 2016 animesinin doğrudan önceki serinin bıraktığı yerden başlamasını mı yoksa önceki olayları özetleyerek sonrasında devam etmesini mi isterdiniz?


 



Kaynak: AnimeFantastica


 


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.