Berker51 275 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 UQ Holder! Hakkındaki Önemli Duyurunun Ne Olduğu Ortaya Çıktı: Manga Serisi Anime Oluyor Love Hina, Mahou Sensei Negima! gibi serileriyle tanınan mangaka Akamatsu Ken, 2013’ten bu yana bizlere son serisi UQ Holder!’ı ilginç bir konunun beraberinde, Negima! evrenini içinde bulunduran zamanın çok ötesinde bir yerde sunuyordu. Şu sıralar mangada geçen yoğun olaylar, konu, teori ve uzlaşmalar artarken, manganın yayımlandığı Kodansha’ya ait Weekly Shounen Magazine’in Akamatsu-sensei’in UQ Holder! mangası için 22 Haziran’da önemli bir duyuru yapacağı açıklanmıştı. Şimdi ise çarşamba günü çıkacak sayıda yer alacak bahsi geçen duyurunun, mangadan uyarlanacak animenin habercisi olduğu ortaya çıktı. Animenin müjdelendiği bu haftaki sayı itibariyle ara vereceği açıklanan manga ise Weekly Shounen Magazine’den aylık çıkan Bessatsu Shounen Magazine dergisine geçiş yapacak ve derginin 9 Ekim tarihinde çıkacak sayısıyla okuyucularıyla yeniden buluşacak. Negima mangası'nın spin-offu olan serinin anime uyarlaması sizleri de sevindirdi mi? Kaynak: AnimeFantastica Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest jailbird707 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Mangası gayet iyi gidiyordu. Sağlam bir stüdyo ile güzel iş yapacaktır. Link to post Share on other sites More sharing options...
Anime WR 33 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Mangasını okumadım , ama güzel bir iş çıkartacaklarını düşünüyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
barkn97 0 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Şuan nasıl mutlu oldum anlatamam sırf yorum yapmak için kayıt oldum :D ya çok seviyodum diyordum sürekli niye animesi çıkmıyor şimdi çıkıcak mutluyum baya Link to post Share on other sites More sharing options...
Shiro Yasha 0 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Son zamanlarda okuduğum bütün mangalar animeye dönüşüyor çok güzel oldu yaza girerken. Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Mangasını okumadım umarım güzel bir seri olur. Link to post Share on other sites More sharing options...
mstfakbas 0 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 İlk çıktığı zamanlardan beri okurum. Arkadaşlarıma da hep derdim bunun kesin animesi yapılır ilerde diye. Umarım güzel bir stüdyoya verilir de hikayeyi bozmazlar. Link to post Share on other sites More sharing options...
nekinekineko 0 Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Uzun zamandır bekliordum ne zaman çıkar diye. İyi bir stüdyo ile müthiş şeyler olur. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts