LaWbringer 3 Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Selamlar, zamanında izlediğim bir romantizm animesi vardı, konusu şöyleydi: Alternatif bi japonyada geçiyodu vatandaşlar 18 yaşına geldiğinde devletin bi telefon uygulaması aracılığı ile kriterlerine en uygun karşı cins ile eşleşip evlenmek zorunda kalıyordu fakat, (yanlış hatırlamıyorsam az çok böyle bir şeydi) baş karakterimiz 18 yaşını doldurmadan çok kısa süre önce başka bir kıza aşık oluyodu falan. Hatta animenin sonunda Spoiler ikisiyle aynı anda evlenme durumunda kalıyordu. Kız arkadaşımla beraber tekrar izlemek istiyorum fakat bir türlü adı aklıma gelmedi yardımcı olabilir misiniz? (Normalde bilinmeyen animeler konusuna açacaktım bu başlığı fakat nedenini bilmediğim bi şekilde sistem oraya girmeme izin vermedi ben de buraya yazdım affola.) Link to post Share on other sites More sharing options...
beyaz54 14 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 24.01.2022 - 20:45, LaWbringer yazdı: Selamlar, zamanında izlediğim bir romantizm animesi vardı, konusu şöyleydi: Alternatif bi japonyada geçiyodu vatandaşlar 18 yaşına geldiğinde devletin bi telefon uygulaması aracılığı ile kriterlerine en uygun karşı cins ile eşleşip evlenmek zorunda kalıyordu fakat, (yanlış hatırlamıyorsam az çok böyle bir şeydi) baş karakterimiz 18 yaşını doldurmadan çok kısa süre önce başka bir kıza aşık oluyodu falan. Hatta animenin sonunda İçeriği Görüntüle ikisiyle aynı anda evlenme durumunda kalıyordu. Kız arkadaşımla beraber tekrar izlemek istiyorum fakat bir türlü adı aklıma gelmedi yardımcı olabilir misiniz? (Normalde bilinmeyen animeler konusuna açacaktım bu başlığı fakat nedenini bilmediğim bi şekilde sistem oraya girmeme izin vermedi ben de buraya yazdım affola.) Koi to Uso. Akıl vermek gibi olmasın ancak bunun yerine romatizm tagında geçen başka animelr izlemeni öneririm. Benim sevdiklerim. Romantizm ve komedi tagında olanlar Toradora! Gekkan Shoujo Nozaki-kun Lovely Complex Golden Time Kaguya-sama: Love is War Tsurezure Children Gamers! Kamisama Hajimemashita Net-juu no Susume Ookami Shoujo to Kuro Ouji Kishuku Gakkou no Juliet Comedy, Romance, Slice of Life tagında olanlar Working!! serisi Wotaku ni Koi wa Muzukashii Tada-kun wa Koi wo Shinai Isshuukan Friends. Drama ve Romatizm tagında olanlar Plastic Memories Shigatsu wa Kimi no Uso Clannad Kuzu no Honkai Koi wa Ameagari no You ni Irozuku Sekai no Ashita kara Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Angel Beats! Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts