Manga-ka 1 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Yazar ve Çizer:Eiichiro Oda Durum:1 Numara olarak dünyada yayınlanmaya devam ediyo Tür:Macera,Komedi,Drama,Fantastik,shounen böyle bir animeye tanıtım yapmak ne demek bilemezsiniz XD ama çok büyük bişey hissettiriyo adama orasını söyliyim konumuz başka bir dünyada geçiyor...kurgusal bir dünyada çok acayip bir dünyada...çağ çok eskilerde ve korsanlar çağının göbeğindeyiz...efsanevi korsanlar kralı Gol D.Roger'ın idamından tamı tamına 20 yıl geçmiş ve güç...para...şöhret ve dünyadaki herşeyi tamamen ele geçirmiş olan bu adamın bıraktığı hazinenin peşine düşen binlerce hatta milyonlarca insan 20yıl geçse de hala "one piece" adlı hazineyi bulamamıştır... konumuz bu değil XD...konumuz 17 yaşında olan çok geri zekalı bir varlık olan luffy adındaki bir gençtir...bu mal herif ilk bölümden itibaren hiç durmadan ben korsanlar kralı olucam ben korsanlar kralı olucam diye diye bizi baymakta ve gücü ile hayrete düşürmektedir...ve korsanlar kralı olması için one piece adlı hazineyi bulmalı ve bunun içinse dünyanın en tehlikeli denizi nam-ı değer "korsanların mezarı" olan Grand Line adlı denize girip orada sağ kalabilecek kadar güçlü ve ilerleyebilecek kadar da cesur bir tayfa bulması lazım ilk sayıda Gol D.Roger 20 yıl önce öldü dediler ki ilk sayı yaklaşık 10 yıl önce çıktı...yani roger tam 30 yıl önce mefta XD....eski bir seri ama hala ilerliyo o yüzden başlara bakara yargılamayım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts