Padvox 62 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Freecorder internet üzerinde izlediğiniz video veya ses dosyalarını direk olarak kayıt etmenize yardımcı olacak fazlasıyla pratik ve kullanışlı bir programdır.Açıklamayı uzatmayıp direk özelliklerini vereceğim ve resimli anlatıma geçeceğim.Özellikleri:Müzikleri kaydeder.Videoların sadece seslerini kaydeder.İnternet üzerinden yayın yapan radyo yayınlarını kaydeder.Mikrofon veya başka bir ses çıkış aracı ile kendi bilgisayarınıza sesleri kaydeder.Windows Vista ile uyumludur.Sadece ses kartınızın olması yeterlidir. Her türlü ses kartı ile bütünleşik çalışabilir.Arka planda çalışabilir.Kullanımı kolaydır. Sadece kayıt et, durdur, duraklat komutlarından oluşur.MP3 ve WAV dosya biçimi olarak kayıt altına alır. Program ile beraber reklam gibi zararlı yazılımlar gelmez, kurulmaz.Google tabanlı arama motoru içerir.Programı kolay şekilde bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz.Araç çubuğu (toolbar) şeklindedir.Üreticinin diğer programı olan FLV Player ile tam uyumlu çalışmaktadır.İndirme Linki:Applian Freecorder 5İlk önce Mozilla Firefox veya İnternet Explorer tarayıcılarına ekleyebildiğimiz Toolbarı anlatmakla başlayalım.Şimdi izlediğimiz videoyu kaydetmeyi göreceğiz.Ve son olarak Converteri kullanmak.Not:Freecorder 4 ve Freecorder 5 olmak üzere yaygın iki şekli bulunmakta ben size 5 ile anlattım ama ikisini de kullandım fark yok diye düşünüyorum ama 4 kullanalı baya oldu o nedenle 4 ile 5 arasında fark bulursanız endişe etmeyin ikisinde de video-mp3 kaydetme mantığı aynı. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts