Aang 4 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Hokage_Minato ile konuştum Avatar : The Legend of Korra çevirisini üstlendim yeni bölümlerini çevireceğim Aang’in Avatarlık döneminden 70-75 yıl sonrasını konu alacak dizide bir sonraki Avatar olan Korra’nın maceralarını izleyeceğiz … Ana karakterimiz Korra, Güney Su Kabilesi’nden isyankâr, tutkulu ve korkusuz bir su bükücü. İzleyeceğimiz dönemde kendisini suyun yanında toprak ve ateş bükmeyi de öğrenmiş fakat henüz hava bükmede ustalaşmamış bir şekilde göreceğiz. Hava bükmeyi öğreneceği kişi ise -buraya dikkat- Aang ve Katara’nın oğlu Tenzin. İkili “Republic City”de artan suç oranlarına ve anti-bükücülüğe karşı mücadele edecek … Bölüm Çevirileri 12. Bölüm Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ridvancan 3 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 yeni sezon haziran-temmuz ayları arası başlaması lazımdı..öyle hatırlıyorum.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 yeni sezon mu :o 4 gözle bekliyorum :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Aang 4 Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 Nick'in sitesinde haziranda diyor geldiği gün bölüm çevirip eklemiş olurum :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yunusss 11 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 hayırlısı olsun bakalım :) gerçi ilk sezondan devam etse daha iyi olurdu ama :mellow: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Aang 4 Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 hayırlısı olsun bakalım :) gerçi ilk sezondan devam etse daha iyi olurdu ama :mellow: İlk sezon çevrilmiş halde Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ridvancan 3 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 hayırlısı olsun bakalım :) gerçi ilk sezondan devam etse daha iyi olurdu ama :mellow:yeni sezon derken...korra kaldığı yerden devam devam ediyor..sadece düşman değişiyor...bu seferde yanlış bilmiyorsam ruhlar ailemi ile ilgili olaylar çıkıyor ve düşmanlar da ruhlar ailemini yok etmeye çalışanlar.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Aang 4 Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 yeni sezon derken...korra kaldığı yerden devam devam ediyor..sadece düşman değişiyor...bu seferde yanlış bilmiyorsam ruhlar ailemi ile ilgili olaylar çıkıyor ve düşmanlar da ruhlar ailemini yok etmeye çalışanlar.. Evet öyle olacak internette karşılaşacağı yaratık yayınlanmıştı Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yunusss 11 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 yeni sezon derken...korra kaldığı yerden devam devam ediyor..sadece düşman değişiyor...bu seferde yanlış bilmiyorsam ruhlar ailemi ile ilgili olaylar çıkıyor ve düşmanlar da ruhlar ailemini yok etmeye çalışanlar..avatar aang den devam etse daha iyi olurdu demek istedim :) bu sezonu beni pek sarmadı :unsure: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ByBesgen 45 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Öncelikle kolay gelsin. Kendini tanıtma konunda gördüğüm kadarıyla yaşın pek büyük değil. İngilizce'n yaşına göre baya iyi heralde.avatar aang den devam etse daha iyi olurdu demek istedim :) bu sezonu beni pek sarmadı :unsure:Korra'ya yapılan bu özel seride tutupta Aang'i anlatacak halleri yok. Hem Aang'i arada görmek daha güzel oluyor bence. :DFakat ne yalan söyliyim bitmiş serilerin tekrar başlamasına karşıyım. Fazla uzatmadan bitirmeleri gerekiyor Korra'yı. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts