Jump to content

Sailor Moon Ne Zaman Başlayacak?


Estable

Önerilen İletiler

Beklenen tarih sonunda açıklandı

Pazar günü gerçekleşen Sailor Moon 20. yıldönümü kutlamalarında yeni Sailor Moon animesinin önümüzdeki kış döneminde başlayacağı duyuruldu. Yeni anime serisinin açılış ve kapanış şarkıları Momoiro Clover Z grubuna ait olacak. Anime Niconico kanalında yayınlanacak.

Resmi ekleyen

Momoiro Clover Z, Kodansha yayını ve Sailor Moon mangakası Naoko Takeuchi geçen yaz mangaya dair yeni bir anime adaptasyonunun başlayacağını duyurmuştu. Yine geçen yaz Momoiro Clover Z grubu yeni animenin en az bir şarkısını söyleyeceğini duyurmuştu.

Sailor Moon mangasının Kodansha editörü, nam-ı diğer “Osabu”, Nisan ayında animenin yaz döneminden ertelendiğini duyurmuştu. Animenin daha fazla ertelenmeyip Aralık 2013 – Ocak 2014 tarihlerinde başlaması bekleniyor.

Resmi ekleyen

Osano, personelin seiyuuları henüz açıklayamayacağını söyledi. Ayrıca yeni serinin önceki Sailor Moon animesinin bir tekrar yapımı şeklinde olmayacağını da belirtti.

Yayın tarihinin tam olarak belli olması her ne kadar bizleri sevindirdiyse de kutlamalardan herhangi bir resim veya video çıkmaması hayranları biraz hayal kırıklığına uğrattı. Umarız kış dönemi çabucak gelir ve biz de 90′larda hiç kaçırmadığımız Sailor Moon’u tekrar izleme heyecanına kavuşuruz.

Kaynak:Animefantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.