Jump to content

Beelzebub Tanıtım


Misafir

Önerilen İletiler

Beelzebub.jpg

 

 

 

Anime Adı: Beelzebub

 

Yayım Tarihi: 2011

 

Tür:Komedi,Aksiyon,Fantastik

 

Bölüm Sayısı:61

 

Yayınevi / Dergi: Weekly Shonen Jump , Shueisha

 

Yazar/Çizer: Ryuuhei Tamura

 

 

                                   Hikayemiz modern bir Japonya'da geçmektedir.

 

Bir akarsu kenarında bir grup adamı döven Oga,nehirden gelen atletik yapılı bir adamla karşılaşmış ve bu adamın vücudu ortadan ikiye ayrılmıştır.İçinden küçük bir bebek olan Bebek Beel çıkmıştır.O dakikadan sonra Oga Tatsumi ve Bebek Beel'in macerası başlamıştır.Bebek Beel Oga'nın sürekli sırtına tutunmuş bir halde Oga'dan ayrılmaz.Oga bebeğin nereden geldiğini çözmeye çalışır.Bunlar olurken Bebek Beel'in bakıcı gelmiştir.Bakıcısının ismi Hilda'dır.

 

Hilda.png

 

 

Oga Hilda'dan Bebek Beel'in ne olduğunu,nereden geldiğini öğrenmiştir.Bebek Beel İblisler Kralı'nın oğludur.Bir gün İblisler Kralı Bebek Beel'i dünyaya insanları yok etmesi için göndermiştir.Bebek Beel'in Oga'dan ayrılmama sebebi kendi için en güçlü olan kişiyi seçmesidir.Bunları öğrenen Oga,Bebek Beel'i güçlü birilerine kakalamaya çalışmaya başlamıştır.Sırayla okulunun en güçlülerini denemiş ve hepsini dövmüştür.Kısa sürede 1. sınıf olarak bütün büyük ağır abileri dövdüğü için okulun en güçlüsüne ismini duyurmuştur.Oga ile Tojo bir dövüş yapmıştır.Oga kazanmış Bebek Beel'i kakalayacak birisini bulamamıştır.Bunlar yaşanırken Bebek Beel'in Oga'ya bağlanmasının bir simgesi olan Zebul  Mührü Oga'da ortaya çıkmıştır.

 

12.png

 

Okulun güçlülerinden olan Queen Kunieda'yla yakınlaşmaya başlamışlardır.Kunieda Oga'ya aşıktır fakat bunu söyleyemez.Oga Bebek Beel'in gücünü taşıyabilmek için güçlenmesi gerekmektedir.Güçlenmek için çabalamaktan vazgeçmemiştir.Yoksa o gücü kaldıramayıp ölecektir.Oga kendi kendine güçlenmiş bir yerden sonra bunu devam ettirememiştir.Kunieda'nın dedesinin yönettiği tapınağa gidip,eğitim alarak güçlenmeye çalışmıştır.

 

Kunieda.Aoi.full.458374.jpg

 

Maceramız bu şekilde gelişmektedir.Kesinlikle izlemenizi tavsiye edeceğim bir Anime'dir.

 

Karakterler

 

Tatsumi Oga: Oga güçlü bir savaşcıdır. Serideki olaylar Oganın beelzebubın dünyadaki babası olmasıyla başlıyor. Oganınnın beelzebubun dünyadaki babası olması nedeni ise Alaindelon'un gözünde Oganın güçlü, kibirli ve kendinden başkasını düşünmeyen bir karakter olarak şeytan kral icin ideal üst niteliklere sahip bir insan olmasıdır.

 

Kaiser de Emperana Beelzebub IV: Beelzebub veya Bebek Beel şeytan kralın en genç oğludur. Genellikle oganın sırtına tırmanır veya başındasında oturur. Kızdığında veya ağladığında kendiliğinden çevresindeki insanları çarpar(elektrik şoku). Oga olmadan ortalama bir insan cocuğundan daha zayıftır. Ancak ogayla temas ettiği zaman şeytani gücleri açığa çıkar. 

 

Hildegarde: Kısa ismi Hilda'dır. Şetyan kral tarafından secilmiş Beelzebubun şeytan bakıcısıdır(İkinci annesi gibidir.). En büyük karakteristlik özelligi gotik olarak giyinmesi ve AK-Baba adındaki bir kuşa binmesidir.

 

 

Takayuki Furuichi: Ishiyamayla sınıf arkadaşıdır. Yeteneksiz ve pasif bir karakterdir. Sürekli ishiyamayla birliktedir. İshiyamadan daha zeki ama güçsüzdür. Sürekli ishiyamayla birlekte olduğu için başı derde girer.

 

 

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

güzel anlatım olmuş eline sağlık alıntı bile olsa :)

Yok blog benim yazarıda benim burada da paylaşmak istedim. 

 

 

Harika bir seri, Oga adamım benim :wub:

Çok güldürmüştü beni :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Legend of the Galactic Heroesu seyrediyorum star warsun yerini tutsun diye ilk sezon bitecek hatrına görmezlikten gelirim belki :P

 

Blog sayfan hayırlı olsun nice incelemelere :)

Teşekkür ederim 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.