Jump to content

Mahouka Koukou no Rettousei’nin Seiyuuları


Skadi

Önerilen İletiler

Ünlü isimler bir arada.


Mahouka Koukou no Rettousei (The Irregular at Magic High School) animesinin seiyuu kadrosu, anime için kurulan sitede perşembe günü açıklandı. Kana Hanazawa (Hanato Kobato, Tachibana Kanede, Shiina Mayuri), Mai Nakahara (Furukawa Nagisa, Ryuuguu Rena, Watashi), Satomi Satou (Ritsu Tainaka) ve daha birçok ünlü isim animenin kadrosunda yer alıyor.


r1TaoxZ.jpg


Anime, büyünün 100 yıla yakın süredir var olduğu bir dünyada geçiyor. Özel Büyü Lisesi’nin yeni öğrencileri ilkbaharda okula başlarlar. Yeni öğrenciler arasından en yüksek nota sahip öğrenciye “Bloom”, bu öğrencinin yedeğine ise “Weed” adı verilir. Tatsuya ve Miyuki Shiba kardeşler “Bloom” ve “Weed” olarak seçilirler. Tatsuya herkese sağduyulu bir görünüm sergileyen biri, Miyuki ise abisine karşı kardeş sevgisinden öte duygular besleyen biridir. Bu ikilinin okula gelmesi ile birlikte okuldaki tüm huzur bir anda kaybolacaktır.


Zg3X8IJ.jpg


Elisa ve Lisa, animenin açılış şarkısını 23 Mart günü bir etkinlikte söyleyecekler. Seiyuu kadrosu da etkinlikte bulunacak. Geçtiğimiz yıl en çok satan romanlar arasında 3. sırada yer alan bu yapımın anime adaptasyonu Studio MADHOUSE tarafından yapılıyor ve 4 Nisan günü yayınlanmaya başlayacak.


AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.