Jump to content

Gekkan Shoujo Nozaki-kun’a Anime


Skadi

Önerilen İletiler

Animenin ilk tanıtım videosu.

DQ2Gx4K.jpg

Oyayubi Kara Romance (2003-2007), Oresama Teacher(2007-? ) gibi mangalara imza atan mangaka Tsubaki Izumi’nin  hala yayımlanmakta olan son eseri Gekkan Shoujo Nozaki-kun animeye uyarlanıyor.

dJ4Vj4c.jpg

2014 yaz sezonunda yayınlanacak animenin resmi websitesi cuma günü açıldı. Tanıtım videosunun eklendiği sitede, animenin kadrosuna dair ilk duyurulara da yer verildi. Yapılan açıklamalara göre serinin kadrosunda Mitsue Yamazaki (Hakkenden: Eight Dogs of the East) yönetmen, Yoshiko Nakamura (Hiiro no Kakera) senarist, Junichiro Taniguchi (Genshiken 2) karakter tasarımcısı olarak yer alıyor. Animenin yapımcılığını Dogakobo üstlenirken, serinin seiyuularından Yuuichi Nakamura’yı Nozaki, Ari Ozawa Sakura, Nobuhiko Okamoto’yı ise Mikoshiba olarak dinliyoruz.


 

Square Enix’in ücretsiz web dergisi Gangan Online’de yayımlanan Gekkan Shoujo Nozaki-kun’da hikaye, lise öğrencisi Chiyo Sakura’nın sınıf arkadaşı Umetarou Nozaki’ye aşkını ilan etmesiyle başlıyor. Ancak Nozaki bu itirafı yazdığı shoujo mangasına yönelik bir hayranlık olarak algılayınca işler karışıyor. İkilinin ilişkisi ilerlerken, Sakura hislerini tekrar ama bu sefer doğru bir şekilde ifade edebilmek için fırsatları değerlendirmeye çalışıyor, olaylar ise katılan yeni karakterler ile renkli bir hal alıyor.

U8iBozR.jpg

KAYNAK : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.