arihanu 2 Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Öncelikle Mozilla nız yoksa bu adresten yükleyin ; http://www.mozilla.com/tr/firefox/ Mozilla'dan Flash Animeleri indirmeyi bilmeyen arkadaşlar için anlatıcağım :D indirebilmek için eklenti indirmeniz gerekli o da ; araçlar>eklentiler>eklenti edin bölümünden bulucaksınız. bir çok seçenek var fakat bana göre en iyisi "Flash and Video Download 0.3". bu şekilde aratırsanız çıkıcaktır."Kur" butonuna bastıktan sonra yüklenip yeniden başlat isteyecektir."yeniden başlat" sadece firefox için geçerli yanlış anlamayın. Kurulum bittiğine göre alt çubuğun sağ köşesinde işaret çıkmış olmalı.Eğer çıkmadıysa Görünüm>Araç çubukları>Eklenti çubuğu 'nu aktif edin. artık altta bir çubuğunuz var :D bir flash video açtığınızda sağ alt köşede klaket işareti çıkacaktır. tıkladığınızda istediğiniz video yu seçeceksiniz.ardından kaydedeceğiniz yeri ve bu kadar.büyük bir anime arşiviniz var 8) Gayet basit adım adım göstermek gerekirse: 1 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts