Jump to content

matahara

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

matahara üyemizin başarıları

  1. 3-5 spoiler almıştım bu sezonla ilgili harika bişey geliyor yine bölüm çıkmasını beklemek zor olucak
  2. gintamayla ilgili her haber görüşümde acaba seri tekrar başlar mı diyorum ama son seferinde sanki kesin konuştular gibi :(((( mangası aynı tadı vermiyor gintamanın ama benim hala umudum var:D Düzenleme: Ayrıca o listede gözüme çarpan beyazperdeye yapılabilecek sadece 3-5 bişey var Gintama nın beyazperde versiyonu ( ne kadar gintama sevsem de) çok saçma olur batırırlar zaten gintama hayranı olarak ben bile konusundan emin değilim animenin :D ayrıca one piece ve bu tip listedeki diğer animeler gibi. Dragon Ball veya Avatar gibi bi faciayı tekrar yaşamak istemiyorum ( gerçi japonlar yapmadı onları... japonlar bi yolunu bulup güzel yapar ) . Bunun dışında konusu bakımından gözüme çarpan 2-3 anime var beyazperde de görmek isteyebileceğim ilki Durarara! kesinlikle güzel olurdu bir de ne kadar SOA yı sevmesemde beyazperdede güzel olabilir sanki ilk oyunu konu alırlarsa... ( en çok gözüme çarpan bu 2 si diğerlerinin arasında da güzel şeyler var ama yazmaya üşendim)
  3. o manga finalinden sonra hala 2. sezon bekleyen var mı ya seriye başladığım güne lanet okudum
  4. matahara

    Boku wa Tomodachi ga Sukunai Live Action Movie

    hocam 3. sezon olabilmesi için işin brezilya dizisine dönmesi lazım 2. sezonun bitisinde çunku çok önemli 2 olay oldu (spoiler vermicem diye kendimi zorluyorum anla sen ) bu olaylara çözum getirmek için 1 sezon çok fazla 4 veya 5 bölumde çözulebilecek bişey bu hatta belki de 2 bölumde (ama umarım dedigin gibi 1 sezon daha çıkartırlar)
  5. matahara

    Boku wa Tomodachi ga Sukunai Live Action Movie

    anime yaparlar bence
  6. matahara

    Boku wa Tomodachi ga Sukunai Live Action Movie

    öyle bi finalden sonra yeni sezon saçma olurdu zaten movie le bağlamak daha mantıklı umarım fazla uzun surmez yapmaları sabırsızlıkla bekliyorum
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.