Jump to content

Blackdragon57

Üyeler
  • İçerik sayısı

    19
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Blackdragon57 kullanıcısının paylaşımları

  1. Blackdragon57

    Yu Yu Hakusho (81/112)

    Helal olsun sana kardeş. Aralık ayına kadar biter mi çeviri?
  2. Blackdragon57

    Yeni Berserk Animesi Duyuruldu!

    İşte bu be. Güzel haberler geliyor bu sene. Bleach'den de haberler gelse çocuklar gibi sevinirdim. Ayrıca arkadaşlar mangayı okumayı sürekli erteliyorum. Okusam mi ki acaba? Ayrıca animenin kaldığı yerden devam ederse 100-150 bölüm çıkar mı güncele kadar?
  3. Bu anime çok ilgi çekmiyor gibi ama senenin dikkat çekici animesi olabilir. Güzel bir havası var. Umarım güzel olur.
  4. Blackdragon57

    Japonyadan şok eden karar!

    Ne kadar üzülsemde adamlar haklı. Çok zor bir iş yapıyorlar. Emek ve zaman harcıyorlar. Karşılığını almak onların hakkıdır. Ama insan alışınca bu gibi gerçekleri görmezden gelebiliyor. Hepimiz para vermeden rahatça izliyoruz. Çeviren arkadaşlarda sağolsunlar bize büyük fayda sağlıyorlar. Onlar içinde üzücü olur. Küçükken çizgi film izlemek için erkenden kalkardım. İnternet siteleri sayesinde bu çok kolaylaştı. Dizimag sitede kapandığında ister istemez üzülmüştüm. Ama bazı yaptırımların uygulanması gerekiyor. Ülkemizde anime-manga kültürü çok yaygın değil. Bu yüzden belki teğet geçebilir. Zaten yaygınlaşmışsada sizin gibi siteler sayesinde olmuştur. Umarım bu siteye zarar gelmez diyorum ama durum kötü gibi.
  5. Blackdragon57

    2014 Sonbahar Dönemi Animeleri

    Biraz sönük olsada iyi çıkış yapabilecek animeler var. Tabi favorim Fate/Stay Night B) Ama World Trigger, Terra Formars ve Shingeki no Bahamut Genesis animeleri sürpriz yapabilirler.
  6. Özet halinde yapacaklarsa üzülürüm açıkçası. 2. sezon yakın zamanda gelmiyor o zaman. Neyse bekleyeceğiz artık.
  7. Blackdragon57

    Sistem Güncellemesi!!!

    Bu sitenin bir sakini olmak çok güzel. Çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Kullanımı daha rahat ve daha da gelişiyor. Eklenecek özellikler bunu gösteriyor. Ayrıca siteyle ilgili herhangi bir kapatma durumu tehlikesi olabilir mi ? Dizimag'daki gibi bir durum olmaz umarım. Site önemli bir konuma geldi. Ayrıca izlediğim bütün animeler burda ve alışkanlık yaptım. Son cümlemde başarılar diyorum ve gerçekten saygı duyuyorum işinize :)
  8. Blackdragon57

    Berserk’in Devam Tarihi

    Başlığı görünce ne ile ilgili olduğunu anlamadan büyük bir sevinç yaşadım :D Sonra manga ile olduğunu anlayınca aynı şekilde üzüldüm :( Manga okumayı bir türlü sevemedim. Neyse yeni anime projeleri olduğu haberleri vardı. Çok özel bir seri benim için. Umarım yeni animesi çıkarsa ölmeden önce izlerim.
  9. Bak şimdi merak ettim :huh: Ne olabilir ki acaba ?
  10. Blackdragon57

    Yeni Fate Animesi Ne Zamanmış?

    Fate serisi gerçekten ilgi çekiciydi. Bu seriyi de zero'yu yapan ufotable yapıyor olması güzel. Merakla bekliyorum başlamasını :D
  11. Admin kardeş gifteki animenin adı nedir ? Habere gelirsek de güzel bir anime serisiydi. Devamını bekliyorum.
  12. Space dandy'yi bilmem de Bleach 1 milyon üzerinde izleyici tarafından izlenmiş :blink: Kubo reyiz devamını başlatsın artık.
  13. Blackdragon57

    Yeni Fate/stay night Gelişmeleri

    Devam serisi olacaktır zaten. İlk Fate Stay Night serisini Ufotable yapmamıştı. Zero serisindeki başarıları ortada. Bu seri remake olacak diyebiliriz. Merakla bekliyorum :)
  14. Blackdragon57

    Mushishi İkinci Sezonu Geliyor

    Çok sevindim bu habere. Çok farklı tadı olan bir anime Mushishi. 8 Sene sonra 2. sezonu gelmesi de ilginç. Darısı Claymore'ye.
  15. Fantastik olunca hemen radarıma giriyor :) Ama temkinliyim. Trailer fena değil ama çizimler her ne kadar berserk fimlerinde kullanılan teknolojiyi kullansada bunda çok beğenemedim. Ciddi bir anime geliyor gibi hissettiriyor ama biraz daha detay lazım.
  16. Haberi görünce ve haberdeki resme bakınca yüzümde anlamsız bir sırıtma oldu. Her ne kadar doğru veya yanlış olsada Bleach animesinin devamını herkes gibi çok isterim. Devam etmese zaten garip olurdu. Devam etmesini de en çok Tite Kubo ister zaten ;)
  17. İlginç bir animeye benziyor. Kadroya bakarsak Anime dünyasının Real Madrid'i diyebiliriz :D Bakalım nasıl olacak.
  18. Blackdragon57

    Shingeki no Kyojin’e Yeni OVA

    Attack on Titan bu yılın en iyi animesi diyebilirim. Kısa zaman içinde büyük bir kitleye ulaştı. 9 Aralıkta çıkacak olan OVA yaklaşırken bu haber beni çok sevindirdi. Aslında 2. sezonu herkes gibi daha çok isterdim :)
  19. Blackdragon57

    Mushishi’ye Özel Bölüm Geliyor

    Mushishi her yönüyle tam bir klasik. Böyle bir kurguyu ancak anime ile yapabilirlerdi zaten. Merakla bekliyorum bölümü.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.