Jump to content

another..

Üyeler
  • İçerik sayısı

    131
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne another.. kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Bence kishi öldürmez sasukeyi. Yani bence şu madara savaşından sonra naruto ve sasuke o şelalede son savaşlarını yapcaklar tabi bu sefer dostluk adına olur :D sasuke nasıl kurtulur bilmiyorum ama korkarım hinata kendi hayatını narutoyu kurtarmak için feda edebilir :( (gaarada baa-chanın yaptığı gibi)

  2. bitsin bitmesine de sasukeye ne oluyor yahu ne hokagesi ya onun intikam manyaklığı vardı tamam bitti gitsin başka birşey olsun  :ph34r:  naruto en başından beri hokage olmayı hedefliyordu o hokage olmalı :D şu güç dengesine sinir oluyorum zaten madara ne yapacak nasıl baş edecekler onunla..?  :confused-onion-head-emoticon:  kishimoto güzel bitirir de umarım anime ekibi fma gibi yapıp mangadan bağımsızlaşarak iyice uzatmazlar herşey tadında güzel  :cool-onion-head-emoticon:

  3. Çizim yapabilmek için yetenekten çok kalem ve kağıt gerekiyor. Bunlar varsa ve gerçekten çizimden hoşlanıyorsan seni tutan bir şey olmaz. 

    Teşekkürler, beğenmene sevindim. ^^

     

    ıhım şeyy doğru aslında  :rolleyes: resim çizmeyi severim ama biraz aceleci bir kişiliğim var o yüzden hiç denemedim çizmeyi  :ph34r:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.