Jump to content

Dwin

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Dwin kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. İnternetten anlamı çıkmıyor ki! Manga almamın nedenleri; sevdiğim hikayeleri elime alabilmek, yapımcılara para kazandırmak, koleksiyon yapmak. )İnsan sevdiği şeylere sahip olmak istiyor.) Hele animesi çıkmış mangaları internetten okumak saçma bence. Mangayı hissetmen manga sevgisini içine çekmen lazım! (wut?) Ayrıca ben mangaları her gittim yerde okuyabilmek animede gösterilmeyen detayları görmek için alıyorum. Örneğin 700 bilmem kaç bölümü çıkmış olan One Piece'e yeni başladım ama yetişebilmek için mangasını alıyorum (Türkiye'de yayınlanmayanları İngilizce olarak alıyorum.) Managsını her yerde okuyabiliyorum ve animede gereksiz uzatmak için sahneler var resmen mangasını okuyunca daha hızlı ilerliyorsun. Kısa sürede animeye  göre 81. bölümü (vol. 16)'ya geldim. Ama böyle düşününce tabletten de zevkli olabilir. 

  2. Hobbit 2

    LoTR fanı olarak gitmesem olmazdı. Bence oldukça hatta ben kitaba bağlı kalınmasının fanıyım ama bu filmde film uzasın ve ilgi çekici olsun diye kitaptan farklı kısımlar vardı o kısımları sevdim. Necromancer sayesinde 3. filmi merakla bekliyorum. Ancak sonu biraz olmamış gibiydi çünkü yine kitapta olmayan bölümler eklenmiş ve uzatılmıştı ama gereksiz uzatılmıştı. Sonunda anlayacaksınız ki filmin son 10-15 dakikası tamamen boşuna izlemiş gibi olacaksınız. Ama LoTR filmi işte tabi ki harika. Sadece LoTR fanlarına öneririm.

  3. Aynen :S Facebook sayfalarında "basıma gitti yayınlanır yakında" demiş Gereklişeyler ama bu da baya oldu. Türkçe manga desteklemek için animeyi yarım bırakıp mangadan devam edeyim dedim ama 13 çıkınca da 14'ü böyle bekleyemem >:( 13 çıksın alacağım devamını kaldığım yerden anime olarak izleyeceğim. LUFFY'Yİ ÖZLEDİİM :'(

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.