Jump to content

murat07

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

murat07 hakkında

  • Doğum günü 01/19/1991

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Son profil ziyaretçileri

316 profil görütülenme

murat07 üyemizin başarıları

  1. murat07

    One Piece Şeytan Meyvesi Teorisi (Spoiler İçerir)

    kafam çorba oldu anlamadım :D kardeşim walla yanlıs anlama cok karıstırdın yada ben tam anlayamadım
  2. murat07

    One Piece Şeytan Meyvesi Teorisi (Spoiler İçerir)

    ozaman luffy savası kazanana kadar benim teorim yatar :D luffynın kazanmasını beklıcez ve meyvenin gercek olup olmadıgını gorucez :D burda can alıcı bi nokta koydun. ama daha önce sahip olduguna dair bir 2 işaret hatırlıorum elindeki kutuyu emanet ediordu animelerde hiç bişeyin boşa olmadıgını sende ii bilosun küçük çizgiler saniyelik olaylar hep bi sonuca varıo die paranoyaya bagladım resmen D:
  3. murat07

    One Piece Şeytan Meyvesi Teorisi (Spoiler İçerir)

    Çok güzel noktalara deginiosun boyle muhabet etmek cidden benı mutlu ettı kardeşm :D ama smiley dısında 2 meyve gercek seytan meyvelerı 50 yıl gecmeden ortaya cıktı belkı bunu vegapunkta bilmiyodu yada paylaşmak istemiyodu. -yanlıs anlamıosun umarım sadece olablcekleri soyluyorum cunku bu konuda hiç kimse bi yorumda bulunmamıs tartısmak istedim konu uzerınde
  4. murat07

    Sanji - The Super Sayian

    en mantıklı yorumu atmıs ben tebrık edıyorum
  5. murat07

    One Piece Şeytan Meyvesi Teorisi (Spoiler İçerir)

    dogru soyluyosun hukumet bu bılgıye sahip deil doflamingo , ceasar Clown ve kara sakal bilio yaşanan olaylarda *doflamingo ace'nin meyvesini *ceasar clown smiley'nin meyvesini *kara sakal beyaz sakalın meyvesini aldı bu 3 unden baska bi bilen olsa yapardı dıe dusunuyorum senınde dedıgın gbi hükümet bilse bunu crocodileyi oldurur meyveyi saklardı ve seytan meyvelerı kulanıcıları kalmazdı. ve bunların dısında ölen şeytan meyve kulanıcıları var mı ben anımsayamadım tam olarak?
  6. murat07

    One Piece Şeytan Meyvesi Teorisi (Spoiler İçerir)

    pardon yenıyım nasıl yapıcam sadece paylasmak ıstedım
  7. Böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum aradım ama bulamadım tek bi teorim var paylaşmak istedim. One piece marinada ace nin ölümü sırasında doflamingo elma yiyordu ve gulmustu smiley oldugunde kasadaki elmalardan birisi seytan meyvesine donusmustu kara sakal, beyaz sakalın meyvesinide o şekilde alıp yedigini dusunuorum 1(teori). yani ölen şeytan meyves yemiş birinin yakınında 1 ve 1 den fazla elma varsa oraya gittgini ve 50 yıl gecmeden acenin meyvesi , beyaz sakalın meyvesi ve smileynin meyvesinın ortaya cıkısı gibi ortaya cıktıgını dusunuorum. 2.(teori). bunu kimsenin bilmesini istemezler cunku 2. meyveyi deneme amaclı bir cok insan olebilir ve meyvelerin ne meyvesi oldugu bu sekılde ogrenilebilir. buna baglı olarak bir insan birden fazla meyve yiyebilir ama güçünün sınırı belli olmuyacagından, marine 2. meyveyi yememeler içn bu şekilde bişi atmış olabilir. buda doflamingo ve marine nin ne kadar bilgiye sahip oldugunu gösterir. Bunların hepsı bi teoridir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.