-
Last visited
About Tachibana Tetsuya
- Birthday 12/14/1998
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
996 profile views
Tachibana Tetsuya's Achievements
Newbie (1/14)
4
Tachibana Tetsuya changed their profile photo
-
Tachibana Tetsuya started following Hatake_Kakashi
-
Tachibana Tetsuya started following tuğba
-
Shokugeki no Soma’nın İlk Anime Videosu
Tachibana Tetsuya replied to FuneraireS's topic in Anime Haberleri
vayyy çok hoşuma gitti bu anime benm :wub: _ :wub: zaten önceden izlediğim yemekle ilgili bir anime vardı tadi damağımda kalmıştı :wub: neyse ki bu geliyor bekliyoruz bakalım :D :D -
nasıl desem bitmesi bana o kadar koydu hala kendime gelemedim :( anime izlemeye ft ile başlamıştım ama naruto beni en derinden etkileyen animeydi *-* animeye bağlanma sebebim bile diyebiliriz .3 ama kishi-sensei de hak vermiyor değilim :D tamam hak vermiyorum lütfen 2 senemin acısını geri ver :( açıkçası ne the last naruto movieyi ne de devam mangası şuanda ilgimi çekiyor tek istediğim birinin çıkıp "HEY BU BİR KAMERA ŞAKASI HADİ EL SALLAYIN!!" demesini bekliyorum T_T
-
Tachibana Tetsuya reacted to a post in a topic: Naruto’nun Finali Ardından Masashi Kishimoto Röportajı (Spoiler İçerir)
-
Naruto Shippuuden Bölüm Listesi Kasım 2014
Tachibana Tetsuya replied to KuramaUN's topic in Anime Haberleri
jenerasyonu reddediyorum -.- ben sarada x bolt görmeyi kaldıramam -.- bebnim nardom bi tane :( anime izlemeyi bırakmayı bile düşündüm onun yüzünden be T_T şimdi yeni nesil olacakmış peh -
duygulandım *-* cidden ne kadar manga okusamda anime izlesemde narutonun benim kalbimde çok özel bir yeri vardı *-* bütün mangalardan böyle övgü almak ben bile duygulandım hani *-* heşe oda-senseiin son çizimi kishi-sensein ona verdiği cevap *-* hayallerimdeki rakipsiniz >_> keşke naruto mangası devam etseydi ama 15 sene daha okurdum ben >_< Masashi-sense otsukaresama *-*
-
Naruto’ya Yeni Devam Mangası Geliyor!
Tachibana Tetsuya replied to Berker51's topic in Manga Haberleri
ya ben burda ağlamakan öleyşm sonra bu haberi göreyim sevinçten kudurayım sonra yorumları göreyim ve kendimi asmak için bahçeye çıkayım T_T oluyor mu ya ova da neymiş *-* naruto merkezli olmayacak mı yok daha neler >_> -
hala inanamıyorum naruto bitiyor NARUTOO Narutodan bahesdiyoruz yaa T_T kafayı yiyeceğim burda T_T
-
Kamisama Hajimemashita’dan İlk Video
Tachibana Tetsuya replied to FuneraireS's topic in Anime Haberleri
ağağağağağa TOMOOOOEEE ve seksi sesiğğğğ >_< kyyaaa kyaaa kyaaa :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Ahhh hemen gelse de izlesek ve o siyah saçlı olan kesinn tomoe'nin abisiiiiğğğğ :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: -
Kuroko no Basket 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?
Tachibana Tetsuya replied to Berker51's topic in Anime Haberleri
Allahımm çookk mutlu oldum şuan Urashii urashiii >_< biraz uzak ama neyse Bekleyeceğiz ama bu sezon bomba gibi gelecek :13: :13: -
değilim vücudum kaldırmaz bunu >_< hayır lütfen olamazzzzz :angry: :angry: :angry: :angry: Naruto the bessttt Animee :( :( Ya hayırrr YADAAAAA KOTOWARİİİİİİ :o :angry: Hayır yaaaa
-
Shingeki, Kuroshitsuji, ookami ,Sekaichi, WATEMOTE Allahım daha ne istiyim ben <3 _ <3 birde Kurokodan bir sezon kapsaydım iyi olurdu ama kışa artık >_< :wub: :wub: :wub: :wub:
-
Oley oley OLEEEEYYYY levi-samamın ne kadar gakkoiii olduğunu bi kere daha fark ettim :D Çok güzel olacak ama ova az olmaz mı ya 20 bölümlük (en az ) anime istiyorum ben >_<
-
Sonbaharın En Merakla Beklenilen Animeleri!
Tachibana Tetsuya replied to KuramaUN's topic in Animeler & Karakter Anketleri
tabii ki de ookami shoujo to kuro oiji yani wolf girl and black prince >_< :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Ama kuroko no basketi göremedim bu sonbaharda çıkmıyor mu yoksa :( -
Türk Anime Çeviri Ekibi [TAÇE]
Tachibana Tetsuya replied to Hokage_Minato's topic in Türk Fansub Takımları
waaooowww sugeee *-* gambatte onegaii :3 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: -
Ookami Shoujo to Kuro Ouji’nin İlk Tanıtım Videosu
Tachibana Tetsuya replied to free word's topic in Anime Haberleri
en sevdiğim serilerin tek tek animesi çıkıyor veya devam ediyor <3 _ <3 önce Ao haru ride sonra kamisama ve ookami :3 benden mutlusu olur mu :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: okullar açılmasın diye zamanı durdurmak sırf ookamiyi izlemek içinde zamanı ileri almak istiyorum :3 Ahh başlasa da izlesek :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: