Jump to content

Lordrakengard

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Lordrakengard üyemizin başarıları

  1. Anime izleme taraftarı olduğum halde sırf bunlar yüzünden canım serinin mangasını okudum seri bitti bunlar hala filler veriyor artık diyecek laf bulamıyorum.
  2. Ahanda SPO yedik Rakuzan'da 3 taçsız kral varmış :D
  3. Bizi Naruto'dan sağolsun anime stüdyosu soğuttu biraz bitsede kurtulsak dedik dakka başı fillerda filler.Yinede insan üzülüyor ama final olmasa mangaka yarıda bıraksa daha fena olurdu sonunu görmek bizi biraz teselli edicek.Umarım basit bir final olmaz.
  4. Lordrakengard

    ANİME KOMEDİ 12.08.2014 (9)

    Animeci aşıklar komikti ama Mangakalar bi başka komikti eline sağlık. Birşey sorucam çizimlerde neden karakterin kahkülünün üstünede kaş çiziliyor.Sen öyle çiziyorsun diye söylemiyorum birçok manga ve animelerde hep öyle çiziliyor teknik bir nedenimi var acaba.
  5. Bunlarda çok hoş bir dinle istersen.
  6. Güzel çalmışsın başarılarının devamını dilerim.Kendine Youtube'da bir kanal açarsan çalışmalarını zevkle takip ederiz.Anime müziklerini çalman gayet hoş ama dikkat etmen gereken nokta animeyi izlememiş kitleyi etki altına alıcak parçalar seçmen.Animesini izlemiş kişiye o parça zaten ister istemez güzel gelir diye düşünüyorum.Özellikle bize güzel gelen bazı slow parçalar anime izlemeyen kesim için çokta ilgi çekici olmayabilir.Naçizane bir öneri bu umarım çok bilmişlik olarak algılamazsın.Başarılarının devamı.. http://youtu.be/r4AB2b1McWQ http://youtu.be/gZNWNKiw2_I http://youtu.be/l00-HJv-8XU Spoiler içinde bir kaç tane önerim var.Youtube midi yazarak daha bir çoğuna ulaşabilirsin.
  7. Orochimaru neden yok iki listede de olabilirdi. :) Uchiha Madara'nın olmadığına sevindim.Kendisinin fanı olmasamda Levi'nin 1. olduğu listeye girmesi Madara'ya hakaret gibi olurdu zaten.Ah Minato 1 bölüm saçını siyaha boyatsaydın nolurdu :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.