Jump to content

DaMaSKin0S

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

DaMaSKin0S üyemizin başarıları

  1. Saçının şekli rüzgar yüzünden değişik orda galiba rüzgar esiyor ondan saçları uçuşuyor.
  2. Volume 1 Chapter 0.Kehanet dediğine göre bununla ilgili bişeyler olucak.İnsanlığı yok etme diyince de bizim Mahesvera' dan başkası gelmiyor aklıma. Miyuki'nin öldüğü gün zaten insanlığı yokeder tatsuya :D
  3. Bu chapter 0' daki teröristlerin insanlığı yok etme kehaneti bizim oğlanla ilgili çıkacak söyliyim.Kesin ona bağlıcaklar.
  4. LN 11. volume'de bir resimde Tatsuya Erika'ya kötü bakıyor arkasında da biri var. Erika' da baya ürkmüş görünüyor.Napıyor orda erikayı uyarıyor mu?
  5. DaMaSKin0S

    Mahouka Koukou no Rettousei FC

    Beni de ekle :)
  6. 3. gözle ne yaptığını tatsuyanın, arkadaşları görüyorlar mı?
  7. Şeytan sağ diyor orda yanlış anlamadıysam.Tatsuyanın sağ eline savaşlarda şeytan sağ, sol elinede kutsal sol diyorlar.
  8. İki silahı kullanamaz çünkü bildiğim kadarıyla tatsuyanın silahları özel tip, genelleştirilmiş değil.Yani 1 silahla büyüleri yokediyor, diğeriylede titreşim tipi saldırı yapıyordu.Yani diğer silahla bildiğim kadarıyla mist dispersion yapamıyor.Yaparsa kendi flash cast yeteneğiyle yapar.Ama öylede yeteneği ortaya çıkacağı için yapmıyor.İkinci silahıda bırakıyorki silahı elinde değiştirebilsin saldırının yönüne göre.Ben böyle biliyorum yanlışsa düzeltsin bilen :D . Ayrıca tatsuya orda yoruldu ama istese devam ederdi yaralı değildi.Ama göze batmamak için orda diz çöktü.Ona rağmen mayumigil şaşırdılar.Zaten tatsuya bildiğim kadarıyla bu yarışmayı kaybetmeyi düşünüyordu.Ama kardeşi öyle konuşunca en azından rakibini yenmek istedi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.