Jump to content

Isu-chan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    47
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Isu-chan kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Arkadaşım yok , oyun oynamamın nedeni oyunda 1. olabiliyorum mutlu oluyorum ve zaman çabuk geçiyor , ve oynarken kazanmak için oynuyorum ve eğlenmek strateji kurmayı seviyorum , arkadaşlarla oynamak daha eğlenceli olabilir ama hep yalnız oynarım genelde daha eğeleniyorum diyebilirim. MMORPG oyunlarda köyümü korumak için :D yada benden düşük seviyedekiler yardım etmek için uğraşırım yada iyi item sahip olabilmek için çok eğlenceli oluyor.Belli bi seviyeye ulaştıktan sonra önceden kesemediğim bossları kesiyorum falan :D Sen kimsin diyorum boss a :DDDdd Yenilmez hissettiriyor az da olsa :P

    Hangi mmorpg leri oynarsınız ?

    Ayrıca başlığa vereceğim yanıt Bilgisayarda yapacak daha eğelenceli bir şey olmadığından (tabii ki bana göre). eğer anime izlemek derseniz, bu işi tabletten olsun, başka cihazlardan yapabilirsiniz. Fakat oyunu, *cık* yapamazsınız.

  2. Nasıl kazandığına, nasıl harcadığına ve seni nasıl etkilediğine bağlı olarak değişir. Para esasen dünyadaki bir çok şeyin kapısını açan harika bir anahtardır asıl önemli olan senin kontrol edilen değil, eden taraf olabilmen.

    nasıl kazandığına göre değişmez. eğer zenginsen mutlaka birileri seni kıskanır.

  3. Hos geldin foruma. Ben de Meltem. :D İyi eglenceler.

    Edit:

    Japon dizilerine goz attin mi? O.o ( Anime izleyen insan bile az bulunurken dizilerini izleyen birine denk gelmek cok baska bir duygu oluyor. asjkgdfjfj )

    Japon dizilerini nereden bulabileceğimi bilmiyorum. İzlemek isterim. Modern yaşantılarını daha düzgün anlarım sanırım.

  4. Hoş Geldin Derin.  ^_^  Bu İsmi ilk defa duyuyorum.  :huh:  Tam benim kafadan bir arkadaşsın bende LoL ( Merak edenlere yazıyorum; League of Legends ) 'den nefret ederim.   <_< Japonca eğitimi alman güzel. Alt yazısız bile izleyebilirsin anime'leri B)

    yahu herkes sırf anime izlediğim için eğitim aldığımı zannediyor. Nasıl bir cahillik içinde okuyorum. İnsanın yabancı dil öğrenmesi kötü bir şey mi yahu ? ( bu arada size dememiştim scream-san. okuduğum okul cidden cahil olduğu için onlara dedim. hala mossberg'in bıçak olduğunu söyleyen var. böyle bir yer. en azından "bilmiyorum" de kardeşim)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.