Jump to content

WolfoxTR

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    WolfoxTR reacted to Ningen in Animeleri Hazırlayanlar Kaç Para Kazanıyorlar?   
    Alınan ücret az gibi görünüyor ama nasıl bir çalışma koşulları var o da önemli, bir diğer etken ülkede paranın değeri yani 10 dolara biz 1 kg et alıyorsak onlar 10 dolara 2 kg et alıyorsa ücretlerin bizim ücretlerle kıyaslanması doğru olmaz. Çizim başı ücret alıyorlarmış güzel bir mantık çizer örneğin standart bir çizimi ne kadar sürede bitirebiliyor. Japonya da 2012 yılında asgari ücret 17.000 dolar yıllık görünüyor bu röportajı yapan kişi 12.000 dolar kazanıyor yılda o zaman bu kişi asgari ücretten daha az bir ücrete mi çalışıyor ? Bunlar sorgulayıcı yaklaşımlarım yani onların fazla ücret almasına tabiki karşı değilim tarafsız bakmak lazım.
  2. Beğen
    WolfoxTR reacted to AlucardHell in Animeleri Hazırlayanlar Kaç Para Kazanıyorlar?   
    Ben bu büyük emeklerin daha fazla maaşla ödüllendirileceğini sanıyodum ama durum çok farklıymış.
  3. Beğen
    WolfoxTR reacted to Cao Cao in Durarara!!×2 Ten Ayrıntıları   
    Durarara!!×2 Ten Ayrıntıları Neler?
     
    Durarara!!’nın resmi sitesi “Durarara!!×2 Ten” adıyla yayımlanacak ikinci sezonla ilgili ayrıntıları açıkladı. Böylece animenin açılış ve kapanış şarkıları, seslendirme kadrosuna yeni katılan seiyuular ve yayım tarihi belli olmuş oldu. Buna göre Durarara!!×2 Ten sezonunun ilk bölümü 4 Temmuz’da Tokyo MX kanalında ve diğer kanallarda yayımlanacak.
    Üç sezon halinde yayımlanacak olan serinin ikinci sezon açılış şarkısı Ryūgamine Mikado karakterinin seiyuusu olan Toyonaga Toshiyuki tarafından söz ve müziğinin kendisine ait olduğu “Day you laugh” adlı parça olacak. REVALCY grubu ise kapanış şarkısı olan “Exit” adlı şarkıyı seslendirecekler. “Day you laugh” 12 Ağustos’ta, “Exit” ise 5 Ağustos’ta satışa çıkacak.
    REVALCY ve Toyonaga Toshiyuki
    Ekibe yeni katılan seiyuular ise şu şekilde:
    Kuwashima Houko – Kujiragi Kasane KENN – Sharaku Eijirō Igarashi Hiromi – Sharaku Mikage Murata Taishi – Shijima Hiroto Ueda Youji – Adabashi Kisuke Inoue Kikuko – Mimizu Daha önceki haberimizde bahsettiğimiz Durarara!!×2 Shō sezonunun “Bölüm 4.5″ adlı OVA’sı da geçtiğimiz cumartesi bir etkinlikle birlikte izleyicisiyle buluştu.
    Yapılan etkinlikten bir kare.
    Omori Takahiro, serinin yönetmenliğini yaparken senaryosu da Takagi Noboru tarafından yazılacak. Karakter tasarımları Kishida Takahiro müzikleri ise Yoshimori Makoto’ya ait olacak. Seslendirme yapan ana kadro ikinci sezonda da aynı şekilde devam edecek.
    Durarara!!×2 Ten sezonunun yayımlanan yeni görseli
    Alıntı: www.animefantastica.com
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.