Jump to content

Vinylshakerz

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Vinylshakerz üyemizin başarıları

  1. Yönetmen aptal,salak galiba Arkadaşlar 42.bölümde Luffy Arlong ile savaşırken onu kızdırdığında gözleri değişiyor ve onu sallarken neden denize atmıyor ve bir çok kez denize atma şansı var,denize atıp gitse hem luffyi hemde sanji,zoroyu falan öldürebilir.Çünkü denizde daha güçlü oluyorlar.
  2. Vinylshakerz

    Anime İstek ve Önerileri

    Şu tarz animelerden istiyorum yazdığım rakamlar gibi yanına yazarsanız güzel olur. 1-Hunter x hunter,naruto,bleach gibi cool karakterlerin bulunduğu anime önerin. 2-Terra formars,aijin,gokukoku tarzı anime önerin. 3-2015-2016 tarzı güzel bir anime önerin.
  3. Vinylshakerz

    Anime İstek ve Önerileri

    One punch man tarzı güzel,zevkli bir anime önerisi alabilirmiyim
  4. Vinylshakerz

    Anime İstek ve Önerileri

    Bleach,naruto,katekyo hitman reborn tarzı konusu güzel olan ve cool karakterlerin bulunduğu anime önerebilir misiniz?
  5. Vinylshakerz

    Anime İstek ve Önerileri

    3 tür anime önerisi istiyor olacağım. 1.si doğaüstü-macera türünde kiseijuu,katekyo hitman reborn,noragami,btooom,dungeon tarzı 2.si cool karakterlerin bulunduğu itachi,tokuchi,ichigo gibi ve güzel konusu olan animeler 3.sü spor-okul tarzında one outs,kuroko no basket,slam dunk tarzı okul tarzı ise maceralı ve saran bir anime olsun. Şimdiden öneren arkadaşlara teşekkürler
  6. Vinylshakerz

    Anime İstek ve Önerileri

    Leffwn slam dunk ve haikyuu izledim dediğini,no terror'de izlemiştim.Hajime no İppo izleyeceğim..Başka önerisi olan varsa yazın arkadaşlar
  7. Vinylshakerz

    Anime İstek ve Önerileri

    Böyle ilk bölümden saran sıradışı animeler istiyorum Elfen lied,mirai nikki,hellsing tarzında Birde basketbol ile ilgili animeler olabilir Kuroko no basket izledim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.