Jump to content

Ece Korkmaz

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female
  • Konum
    Kocaeli
  • İlgi Alanları
    Müzik Dinlemek ^_^

Ece Korkmaz üyemizin başarıları

  1. Ece Korkmaz

    Merhabalar

    Hoş Geldiniz Umarım kalıcı olursunuz ^_^
  2. Ece Korkmaz

    Herkese Merhaba

    Memnun Oldum Tuğrul :) Hoş Buldum Teşekkürler Sizede ^_^ Hoş Buldum ^_^ Hoş Buldum efenim İnşallah ^_^ :hi-onion-head-emoticon:
  3. Ece Korkmaz

    Herkese Merhaba

    Bende zaten forum hastalıgı var :D kuralları bılmıs gıbı hareket ederek hemen konu açtım açmamalıymısım bunu ogrendım :D Diğer forumlardan ayrı bir havası var buranın sıcak bır hava herkesın bırbırıne saygısı Bu arada yasımı soylemedım ama abla demesen bana tabı 10-15 yaslarında degılsen yaşlı hissediyorum kendimi -_-
  4. Ece Korkmaz

    Herkese Merhaba

    Teşekkür ederim Hoş Buldum ^_^ £ɱŔ£Қה¥Ŕ, Uyarılarınız için ayriyetten teşekkür ederim 2. kez hata yaptım ve bu son hatam oldu cunku butun forum kurallarını okudum uyardıgınız ve anlayısınız ıcın teşekkürler. İyi Forumlar... :bye1-onion-head-emoticon:
  5. Ece Korkmaz

    Herkese Merhaba

    Evet onun gibi :)
  6. Ece Korkmaz

    Herkese Merhaba

    Zaten genelde dediğiniz gibi yapıyordum ama bazı şeylerin değişmesi gerektiğini düşündüm bir katkım bulunsun dedım o kadar anime izledik yani :)
  7. Ece Korkmaz

    Herkese Merhaba

    İmza kurallarını okumamıstım hatırlattıgınız iyi oldu bu uyarıya gerek duydugunuz ıcın teşekkür ederim ve hemen duzeltiyorum :)
  8. Öncelikle Merhaba Adım Ece :) Hayvan Severim Özelliklede Kedilere Bayılırım :embarrassed3-onion-head-emotico Özel Bir Bilişim Sisteminde Yardımcı Ekip Lideriyim ^_^ Uzun zamandır anime izliyordum foruma kayıt olmalıyım diye düşündüm İnşallah kalıcı olur :) Sevdiğim şeyler animeden başka yok sanırsam sevmediğim şeyler ise insanlar. Ya Ben Anlaşamıyorum Yada Anlaşılması zor biriyim Sevdiğim animeler Hellsing, death note , Tokyo Ghoul , Strile The Blood , Vampire Knight daha çok var aslında bunlar kısacası iyi geçinmemiz dileğiyle :) İyi Forumlar Dilerim Saygılarımla :bye1-onion-head-emoticon:
  9. Ece Korkmaz

    Counter Strike : Global Offensive

    CS:Global Offensive Sistem GereksinimleriCounter Strike Global Offensive Sistem Gereksinimleri; İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (veya daha iyisi) ya da AMD64X2 (veya daha iyisi) Bellek: 1GB XP / 2GB Vista Sabit Disk Alanı: En az 7.6 GB boş alan Ekran Kartı: Ekran kartı en az 128 MB bellekli ve Pixel Shader 2.0b ile DirectX 9 uyumlu olmalıdır (ATI Radeon X800 veya daha iyisi / NVIDIA GeForce 7600 veya daha iyisi / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi). Ses: DirectX 9.0c uyumlu
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.