Jump to content

Anime WR

Stajyer
  • İçerik sayısı

    106
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

İletiler bölümüne Anime WR kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 1 saat önce, smg yazdı:

    Fate Stay Night olarnaak kısıtlama Fate zero ve gelecek olan Heavens Feel listenin kalanından çok daha iyi. Visual novel animesi olduğu için vn ye kıyasla biraz sığ kalabilir.Ama yerini hakediyor.

     

    Anime olarak gayet iyi olduğu su götürmez. Konunun derinliği olarakta kahramanların hikayeleri işleyişte hakkını gerçekten iyi veriyordu. O yüzden haklı olabilirsin. Düzenleyeyim mesajımı bari.

  2. Buna liste bile demek istemiyorum. Gerçekten çok boş oy kullanmışlar. İlk olarak Mikoto Suoh yok, Archer'i görmek isterdim listede vs. vs.

    Gerçekten çok boşlama bir liste olmuş. Hani listedeki karakterler kötü değil, ama burada konu başlığı ''En yakışıklı yüze sahip anime karakterleri'' listeyi yapacaklarsa konuyu doğru düzgün belirlesinler.

    Tam japonlara göre olmuş. Tebrikler :=)

  3. Bir saat önce, Perfectum yazdı:

    Yorumları tam okuyamadım cidden ayrıntılı bilgiler var. Söylenmiş olabilir. Bunu belirleterekten bende bir kaç bilgi ekleyeyim. 

    Uzay-zaman yolculuğu esnasında belli bir yer çekimi etkisinden yoksun olan vücudumuz belli başlı belirtiler aksettirir. Çok fazla belirti var bu nedenle sadece iki tane yazmakla yetineceğim.

     Uzun süre uzayda kalmak omurgayı uzatıyor. Bunun sebebi vücudumuzun Dünyadaki gibi bir yer çekime maruz kalmaması ve bel kemiğinde bulunan yumuşak disklerin rahatlama ve genişleme imkanı bulması. %3 oranında görülen bu etki Dünyaya geri dönüldüğünde bir kaç ay içerisinde normal duruma dönebiliyor.

     Psikolojik çöküş..İnsanlar çevreyle etkileşim kurduğu takdirde rahat hisseder. Ancak uzay denen ortam bunu çok minimize ettiği için bazı psikolojik sorunlara neden olabilir. Bu nedenle astronotlar çok titiz bir psikolojik teste tabii tutulur.

    Bonus bilgi :P

    Yer çekimin olmaması ve akabinde kaslara da çok fazla ihtiyaç duyulmaması kasları oldukça zayıflatır. Bunun için astronotlar günde  iki kez spor yaparlarmış. :)

    Kısa bir yazı olarak gözükse de güzel bir paylaşım olmuş. Eline sağlık.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.