Jump to content

Krakair23

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Krakair23 üyemizin başarıları

  1. Sağolun sanırım bloğumu kişisel bloğa çeviricem genede yardımlarınız için minnetarım :)
  2. Yok sorun deil zaten yeterince iyi olmadığımı biliyorum bunun için eleştiri yapmanızı istedim eleştirileriniz çok güzel çok beğendim evet o beyaz sorununu anlayamıyorum ama yinede bakıcam düzeltmek için çabalıyorum vaktinizi ayırdığınız için cidden çok teşşekkürler çok mutlu oldum eleştiri fikir hepsine açığım elbette :)
  3. Gerçekten bloğunuza bayıldım tasarım için bana yardım edebilirseniz çok mutlu olurum eleştirilerin için gerçekten teşekkürler kesinlikle ilgilenicem yinede tema için yardımın dokunabilirse çok mutlu olurum :)
  4. Merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum aslında bayadır anime izleyen bir insanım benim bir bloğum var. http://ketccuup.blogspot.com.tr/ adında vaktiniz olursa inceleyip bana eksiklerimi veya olmazsa olmaz hangi animeleri yapmam gerektiğini söylerseniz çok memnun kalırım daha acemiyim bu konuda kusurlarım çoktur büyük ihtimalle ama genede animeler hakkında fazlaca bilgisi olanlar veya bloglar hakkında bana neler yapabilceğim hakkında fikir verirseniz çok mutlu olurum yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.