Jump to content

OsXL

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

OsXL üyemizin başarıları

  1. OsXL

    Anime İstek ve Önerileri

    Anime de çocuk beyaz saçlı kıza çıkma teklifi ediyor kız da 48 farklı pozisyonu öğrenmem lazım diyordu. Bu animenin ismi neydi ?
  2. OsXL

    Anime İstek ve Önerileri

    Sanırım bu bir kaç bölüm izledikten sonra bakıcam umarım budur.
  3. OsXL

    Anime İstek ve Önerileri

    Arkadaşlar senelerdir aradığım animeyi bir türlü bulamadım lütfen yardım edin ne kadar aradıysam yok bulamadım.Yine burda birisi önermişti ama konuyu ve mesajı bulamadığım için animeyi de bulamadım. Anime ecchi harem okul animesiydi bir bölümünde çocuklar okuldaki kızların sütyen bedenlerini falan yarıştırıyorlardı kütüphane gibi bir yerde geçiyordu bu olayda ve çevirmen notları animenin kendisinden daha da komikti. Yanlış hatırlamıyorsam bir bölümünde de resim çizip uyuya kalıyorlardı oyunlar falan oynuyorlardı. Rica etsem yardımcı olur musunuz ?
  4. OsXL

    Anime İstek ve Önerileri

    Senelerdir aradığım animeyi bulamıyorum kurban olayım yardım edin o animeyi hatırladıkça arıyorum ama bulamıyorum.Anime'nin kendiside komik çevirmen notları daha da komik. Anime okulda geçiyordu bir grup arkadaş arasında yanlış hatırlamıyorsam 3 erkek 6 kız vardı. Çocuklar kızların çamaşır bedenlerini tahmin edip tahtaya yazıyorlardı kızlardan dayak yiyorlardı bi kütüphane sahnesinde hepsi kedi oluyordu. Hatırladıklarım bunlar. Dediğim gibi çevirmen notları aşırı komikti. Eski hesabımda görmüştüm bu konudamıydı hatırlamıyorum ama bütün sayfalara baktım ve resmi göremedim başka bir konuda da görmüş olabilirim ama hesabımla ilgili herşeyi unuttuğum için konuyuda bulamıyorum lütfen yardım edin.
  5. OsXL

    Anime İstek ve Önerileri

    True Power olan bir anime önerir misiniz ? Baş roldeki karakterin güçleri her zaman gelişsin sonra da öfke krizine girdiği bir anime var mı ? High School DxD' deki gibi
  6. OsXL

    Anime İstek ve Önerileri

    Shingeki - Akame - Tokyo - Devil bunları izledim bitirdim hocam sizce diğerleri arasında ilk olarak hangisini tavsiye edersiniz?
  7. OsXL

    Anime İstek ve Önerileri

    Öncelikle Selamun Aleyküm Anime arıyorum önceliğim etkileyici olması.Tarz olarak High School DxD'deki gibi karakterler sinirlenince zıvanadan çıksınlar istiyorum.Sinir öfke nefret üst düzeyde olsun istiyorum.İlla içinde ecchi olması gerekmiyor Guilty Crown gibi de olabilir.Kısa öz ve çizimleri güzel olan fantastik bilim kurgu önere biliceğiniz anime var mı ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.