Jump to content

ghostly

Üyeler
  • İçerik sayısı

    16
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne ghostly kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Yani bana kalırsa fikrini önce güzel bir sunum ve birkaç örnek çalışma ile tescille (tabii kartlar orjinal matbaa basımı olsun ki bu da tanıdık bir yerden olsun). Daha sonra sponsor aramak için oyun dağıtım şirketlerine vb yerlere gidip görüşmelerde bulun. Eğer bundan adamların para kazanacağına onları ikna edebilirsen, devamı gelir. Aksi halde böyle sanal ortamda kalır muhtemelen ve kolay kolay uzun soluklu yardım edebilecek birileri olduğunu sanmıyorum. Yine de şansını dilersen facebook'taki yugioh sayfalarında veya fantastik kart tasarım sayfalarından deneyebilirsin. Yine de bence bu işi profesyonelliğe dökmeyi bi düşün derim ben. ;)

  2. Özür dileyerekten link şeklinde vereceğim. Sitedeki reklama değil de, geri sayımdan sonra altta çıkacak olan download butonuna tıklayın. Lütfen virüs var laflarıyla gelmeyin. Müzik dosyasu birkaç saniyelik. Android telefonumda adı death note 2 notify diye geçiyor. Çok aradım ama şarkının full halini ve adını bulamadım. Böyle giderse animeyi baştan izleyeceğim. Bu parçanın adını bilen vardır inşaallah burada. http://s3.dosya.tc/server11/RIepZm/DeathNote2Notify.mp3.html şimdiden teşekkürler.

  3. Güzeller güzeli (?) tarihimizi anlatan çizgi filmleri gösterirlerken (pardon çizgi dizileri) o kardeş katlini, dini vesveseleri ve arkadan iş çevirmeleri de gösterecekler mi? Uçan, kaçan karakterler çocuklar için zararlı da arkadan iş çeviren, padişan deviren, suikast düzenleyen karakterler ve fikirler çok mu zararsız? Yoksa tüm bunlar olmadan mı o tarihi gösterecekler yani yarım yamalak? :)) Eğer asıl amaç tarihi çocuklara sevdirmek ve şanslı tarihimizi öğretmek idiyse, piyasadaki çizgi filmleri kaldırmalarına gerek yok, bu yeni tarihi yapımları da koysunlar tv'ye. Fazla çizgi film ne zamandan beri tv patlatmış? Manasız.

  4. Bence müzik ve o yazıların fazlası, yaratacağı etkiyi çok azaltmış. Kişileri toplasan 5 saniye falan ya görüyoruz ya görmüyoruz. Elbette hazırı eleştirmek kolay; ama hakkını verebilen bir arkadaş belli ki, en azından daha kaliteli bir iş çıkarabilirdi. Doğrusu ne cevherler var bizim millette de oralı olan yok. Her ne kadar manga ve anime japon kültürü olsa da bence cosplay kıyafetleri diken arkadaşların varlığı gibi, çok güzel mangaka olabilecek ve video editor ile animeyi falan hazırlayabilecek arkadaşlar da vardır. Ciddi birkaç sponsor bulunsa, ilk türk mangası falan çıkabilir.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.