Jump to content

Sena33

Üyeler
  • İçerik sayısı

    42
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Sena33 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. CocoJutsu, Bir saat önce yazdı:

    Ganbatteee!! :D Niye olmasın çok güzel bir fikir ! Eğer üniversiteye hazırlanıyorsan kesinlikle özel üni seç derim.Özel ünilerin yurtdışı imkanları çok fazla çünkü.Youtube da Japonic diye bir kanal var bu konularda bilgi edinebilirsin :) Animelerle Japonca geliştirmek olur mu tabi ki olur ama bence ekstra özel efor da sarfedilmeli.Yani anime-manga-light novel lar filan hep bir araç aslında senin de dediğin gibi:)Başlık şimdiden dolmaya başladı bile  hihi :)

    zaten öyle yapacağım üniversiteye 3 yıl var elimden geldiğince hazırlanacağım.

  2. CocoJutsu, 1 saat önce yazdı:

    Güzel konu gerçekten.Animeyle bir hassa da mangayla uzun süredir tanışıklığım var.Ben anime ve mangayı  ingilizce maksadıyla izliyorum-okuyorum ve somut olarak da faydasını gördüm (örneğin YDS sınavından mesela).Herkese de kesinlikle ingilizce altyazılı olarak izlemesini tavsiye ederim.Bir yandan ingilizce kelime dağarcığınızı genişletirken eğleniyorsunuz, sıkılmıyorsunuz.Bu arada üniversite öğrencisiyim tabi ki hobi amaçlı yapıyorum bu işi neticede anime izleyerek, manga okuyarak ileride bu sektörle ilgili bi iş sahibi olma (yani yazar,çizer ,çevirmen) fikri çok da akıllıca değil kanımca...En iyisi hem eğlenelim hemde ingilizce  öğrenelim diyorum. :smiley43:Fikrime katılıp katılmadığınızı veya sorularınızı alabilirm hihhi keyifli bir muhabbet dönsün bu başlık altında ne dersiniz?Admin de boostlarsa seviniriz.:2:

    onu bende yapıyorum cidden yardımcı oluyor.

    Anime izleyen birisi fazlaya kaçmadığı sürece -anime izlemede- istediği her şeyi başarabilir.Ben Moleküler Biyolog olmak istiyorum. Japonya 'da doktora gibi şeyler yapmak istiyorum. Bu yüzden animelerle Japonca'mı geliştirirsem bana faydası olur.

     

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.