Jump to content

cpsmert

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

cpsmert üyemizin başarıları

  1. cpsmert

    ( 14 / 12+ ) Tokyo Ghoul √A

    teşekkür ederim
  2. cpsmert

    ( 12 / 12 ) Tokyo Ghoul

    teşekkür ederim heryerde arıyordum
  3. cpsmert

    En Sevdiğiniz 10 Havalı Anime Karakteri

    1-Levi (Shingeki no Kyojin 2-Alucard (Hellsing Ultimate) 3-Lelouch Lamperouge (Code Geass) 4-Hak (Akatsuki no Yona) 5-Schneizel el Britannia (Code Geass) 6-Sata Kyoya (Ookami Shoujo to Kuro Ouji) 7-Vali Lucifer (High School DxD) 8-Sirzech Lucifer (High School DxD) 9-Kazami Yuuji (Grisaia no Kajitsu) 10-Ayanokouji Kiyotaka (Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e)
  4. Muhabbet - Sie Liegt In Meinen Armen ( Ich Liebe Dich ) --------- dinleyin abi almanca olduğuna aldırış etmeyin gerçekten güzel şarkı.
  5. cpsmert

    Karakter Vsleri

    Bana ne yazıkki soru gelmemiş oyuzden kendim sorayım bu arada death note cingen işi gidin code geass izleyin xD High School DxD mi yoksa Death Note mi _?
  6. herkes sevdiği 10 animeyi yazsın böylelikle yeni başlayanlarda bu güzeldir deyip başlayabilsin edit [Not:Herkesin yazdığını beğenmeyebilirsiniz kimisi mecha kimisi ecchi yoğunluğunda kimiside komedi sever oyuzden sıralamada kişisel görüş büyük rol oynar illa beğeneceksiniz diye birşey yok iyi forumlar] Code Geass High School DxD Elfen Lied Rosario to Vampire Ookami Shoujo to Kuro Ouji Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu Yamada-kun to 7-nin no Majo Witch Craft Works Trinity Seven [Bonus] Hataraku Maou-sama! Evet gençler ben hepsini izledim izlediğim daha yüzlerce anime var ama bunların hepsini soluksuz izledim diyebilirim eğer içlerinden birini izlemediyseniz kesinlikle tavsiyemdir heleki ecchi sevenler için ;) [Dipnot: Rosario to vampire başlarda sizi sıkabilir ama 2. sezon ve final veya finale yakın bölümlerde güzel şeyler oluyor spo vermek gibi olmasın ama gerçekten çok etkilenmiştim o animeden eğer başından beri güzel olsaydı ilk 3 e girerdi]
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.