Jump to content

Sourléd

Emektar
  • İçerik sayısı

    378
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    4

Sourléd kullanıcısının paylaşımları

  1. Sourléd

    Uzun bir aradan sonra

    Kaldığımız yerden devam ediyoruz diyelim üstat. neredeyse 10 yıl olacak burada geçen zaman. :)
  2. Merhaba arkadaşlar, yillar önce burada çok vakit geçirip epey işler yapiyorduk, forum, sitede, ekip vb çoğu şeyde işlere imza attik. aynı ekipten kimler vardir bilmiyorum ama burada olanlara bir hal hatır sormak için bakınayım dedim. 2011-2016 arasi daha çok aktif olarak dahil oldum bu ekibe. aynı zamanda sizlerden ricam son dönemde pek takip edemedim ama tavsiye edeceğiniz animeler mevcut mudur? tekrardan selamlar herkese, iyi forumlar. selametle.
  3. Sourléd

    AnimElit Fansub

    6 yıl sonra hort. yeni isimle ve eski ekibimizle yakın zamanda tekrardan aktif olacağız. -kısa süre içerisinde- bu başlık altında gerekli bilgilendirmeleri yaparım. :) https://www.facebook.com/KutokiFansub/
  4. Sourléd

    Dizi Tavsiyeleri

    Person of interest'in yeri bende de ayrıdır. John'un ve Finchin oyunculukları yetiyor. Narcosu, true detective ve sopranos'u izlemiyen arkadaşlar varsa tavsiye ederim.
  5. Sourléd

    Çağrışım Oyunu

    Slam dunk Anime: Kanun kaçağı, gözlük, küpe
  6. Kısa zamanda fansub açacağız, son kontrolleri yapabilecek türkçesi kuvvetli redaktör arkadaşlar aranıyor.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Sourléd

      Sourléd

      Online izleme olacagını düşünmüyorum da fansublara farklı bi hava katıcagımızın kanısındayım :D

    3. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Hmm anladım, online biz yükleyeceğiz illegal :P

    4. Sourléd
  7. Burakla birlikte yakın zamanda fansub açacagız. Çevirmen olarak gelmek istiyen arkadaşlar özel mesaj gönderebilirler yada skype adresimden bana ulaşabilir.

    1. Witch

      Witch

      Vuu *.* şimcikten hayırlı olsun.

  8. Sourléd

    Dizi Tavsiyeleri

    kaliteli dizi izlemek istiyosanız the sopranos, six feet under, breaking bad izleyin
  9. Fansubta gezindigim zamanlar askerdeydin. Eline saglık çeviriler için
  10. Sourléd

    En Çok Kullandığınız Siteler ?

    reddit, soundcloud
  11. Sourléd

    TI4

    İzlediğim en kötü finaldi
  12. Sourléd

    Cinnet Fansub

    2011-2012 yıllarında bu isimle böyle bir fansub vardı sanki daha sonra kapanmış mıydı aktif değil miydi hatırlamıyorum. O zamanlar takip ediyordum, hayırlı olsun projelerde iyi çalışmalar.
  13. Sourléd

    Nasıl Hayalet Görürsün?

    İlginçmiş. Çeviriyi sen yapıyorsun sanırım kolay gelsin
  14. Sourléd

    Hellsing Türkçe Dublaj

    Hiçbir şey orjinal dili tutmaz tabii ki fakat genelde animeye yeni başlayacak olan kişiler dublaj arıyor ya da altyazı onlara yorucu geliyor. Tabii bi süre sonra bu düşünce değişiyor. :) Dosya kalitesi düşük oldugu içinde sesler biraz kötü.
  15. Avrupa'da vampirlere karşı verilen savaşta en önde savaşan kurum olan Hellsing Institute ve onun gizli silahı Alucard, son görevde bir köyü neredeyse tamamen zombi haline getiren ve onların kanıyla beslenen bir vampire karşı savaşmaya giderler. Aynı köye bir süre önce gönderilen polis güçleri saldırıya uğramış ve içlerinden sadece acemi polis memuru Seras Victoria sağ kalmıştır. Tam vampirin eline düşmüşken içeri Alucard girer ancak dövüş sırasında Seras yaralanır. Ona ölmek üzere olduğunu söyleyen Alucard, Seras'a iki seçenek sunar: Ya orada ölecektir, yada Alucard'ın kanını içerek yeniden doğacaktır. Seras ikincisini seçer. Araştırmaları esnasında yeni bir tür vampir ile karşılaşırlar. Bu tür doğuştan yada bir vampir ısırığı ile değil yapay yollarla oluşmaktadır Bölüm Sayısı: 13 Yapım Yılı: 2001 Aksiyon, Korku, Dram, Doğaüstü-güçler Hellsing 01-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmNWtzZzZMQkRiTG8 Hellsing 02-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmRHZCT1ltejBGUVk Hellsing 03-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmSWdPSHJuZ0Jsemc Hellsing 04-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmcEY5Z1ZGMEFmQkU Hellsing 05-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmRkRIaDBJQklYY3M Hellsing 06-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmTHM5SGRLNHd4eDA Hellsing 07-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmTWpoLWtVdVFyc0k Hellsing 08-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmYkRVOGYwbnlzRmM Hellsing 09-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmY2JRcDQxUlh0VGc Hellsing 10-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmSk1wVmN0WTQxWDg Hellsing 11-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmQkhQRTZMSERRY0k Hellsing 12-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6Rmc0NzVkUwcEVsaE0 Hellsing 13-https://drive.google.com/file/d/0B-H0ta5sS6RmVnBMZHFSSjMyRzA Önemli Not: Linke tıkladıktan sonra CTRL+S yaparak indirme kısmına gelebilirsiniz. Linkler alıntıdır.
  16. http://manga.soutensubs.com/series/ajin/ türkçesi mevcuttur.
  17. Sourléd

    TURKAN!ME E-Dergi Haziran 2014

    Elinize sağlık
  18. Sourléd

    Anime Hakkında Bilmeniz Gerekenler

    Hayattan kesintiler
  19. O kadar film dizi izledim lakin bu sherlockun final bölümü kadar efsane bir şey görmedim soluksuz seyrettiğim bir bölümdü
  20. Sourléd

    Çevirgeç EAL

    Gilgamesh efsaneler arasındadır bende yerı ayrıdır çevirin bence
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.