Jump to content

LaWbringer

Üyeler
  • İçerik sayısı

    22
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Teşekkür
    LaWbringer got a reaction from botlol89311113 in Sword Art Online 5. Sezon   
    Kanka, hani romantizm ve harem olarak bilemem fakat isekai ve aksiyon olarak 3. sezon muhteşem bir şeydi şiddetle tavsiye ederim izlemeni.
  2. Teşekkür
    LaWbringer got a reaction from botlol89311113 in Sword Art Online 5. Sezon   
    Eveet, en büyük sao fanı olarak konuya iniş yapmış bulunuyorum sa. Her neyse uzatmadan gelelim konuya. Şu en yukarıdaki arkadaşın verdiği bilgi doğru bu sene bir film çıkacak, kısaca timeskipsiz Aincrad arc'ını Asuna'nın gözünden göreceğimiz bir film olacak. Light Novellere bakacak olursak WOU arc'ından sonra "Moon Cradle" diye Alicization serisinin ekstrası bir tek kitaplık arc var. Yabancı kaynaklardan öğrendiğim kadarıyla bu filmde Kirito ve Asuna'nın Underworld'de geçirdikleri 200 yılı ele alıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam şu Eugeo ve Kirito'nun çırakları olan iki kız (isimlerini hatırlamıyorum mazur görün) ön plandaydı. Yani bu kitap animasyona geçirilirse ancak film olabilir ama adamlar henüz yeni bir film yapıyorlar Moon Cradle için uğraşacaklarını sanmam. Her neyse, Alicization bittikten sonra hala da Light Novellerde devam etmekte olan Unital Ring Arc var. Konusunu neye benzediğini tam olarak bilmiyorum sadece yabancı kaynaklardan öğrendiğim kısıtlı bilgi ve göz gezdirdiğim illüstrasyonlar var. Bu arc'taki baş karakterler Kirito, Asuna, Alice ve taaaa animenin ilk sezonunun 3. bölümündeydi yanlış hatırlamıyorsam, Kirito Sachi'yi kaybettikten sonra geri getirmek için bir yol ararken bir Boss hakkında bir bilgi simsarından bilgi satın alıyordu. Kendisi Elf Cat bir ablamızdı. Ve evet abi kendisi bu yeni Arc'ımızda baş karakter nerdeyse 10 saniye falan gözüken bir karakteri baş karakter yapmışlar. Neyse uzun lafın kısası Progressive, sao izleyen herkesin seveceği beklediği bir film olacak, Moon Cradle için bir animasyon yapmayacaklar ve Unital Ring de çok çok sonradan göreceğimiz güzel bir sezon olacak. (son cümle benim fikrim)
  3. Beğen
    LaWbringer reacted to DEXA in Sword Art Online 5. Sezon   
    Bende 2.sezonda bırakmıştım olaylar hareme gidince. Çünkü bence bu animeye harem pek gitmemiş . Mis gibi çiftler işte neden olaylar hareme bağlıyor ki. Neyse 3.sezon eğer güzelse bende devam ederim.
  4. Beğen
    LaWbringer reacted to DaiSahir in Fullmetal Alchemist Neden Beğeniliyor?   
    Kimse belirli yapımları kayıtsız şartsız sevmek zorunda değil tabi ki düşünce farklılıkları ve beklentiler her kişide farklılık gösterir , ama Fma yı anlamak biraz zor olabilir , Ezoterizm ve din ilişkisi ,   Sembolizm ve Okült ilimlerin insan hayatına direkt etkisi ,  Mitsizim ile harmanlanmış hikaye olgusu anlat babam anlatabilirsen bunlar ağır konular ve bu konuları anlamadan hikayenin arka metnini anlayamazsın ,  kardeş ilişkisi , muhteşem sad  Soundtrackları  yıllar oldu izlediğim openingini  hala hatırlıyorum.
    Yani kısacası anime sana hitap etmemiş olabilir ama bundaki en büyük etken sanırım ön yargı büyük beklenti ile izlemiş olabilirsin , seriyi tam anlamıyla bitirip öyle yargıya varman gerekir sonrasında beğenmezsen senin tercihin ama ben bir kaç kez daha aralıklarla izlemeni tavsiye ederim. :) 
  5. Beğen
    LaWbringer reacted to Vigilante in Fullmetal Alchemist Neden Beğeniliyor?   
    9 bölümden sonra, bitirdiğin veya güncel olduğun serilerle kıyaslaman bence hiç etik olmamış. Eğer seriye fırsat verirsen şu anki düşüncelerini değiştireceğine inanıyorum. Hem ilerleyen bölümlerdeki vs'leri de kaçırmamalısın :) 64 bölümü izleyip fikrini tekrardan yaz. 
  6. Teşekkür
    LaWbringer reacted to Gallardo in Fullmetal Alchemist Neden Beğeniliyor?   
    9 bölüm mü? Mümkünse ilk 15 bölümden hiçbir şey bekleme. 2003 animesinin 25 bölümde işlediği kısımları 15 bölümde hızlıca geçiştirdiler. Animenin açıldığı kısımlara gelmen için bi 10 bölüm daha izlemen lazım. 
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.