Jump to content

alucard42

Üyeler
  • İçerik sayısı

    11
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

alucard42 kullanıcısının paylaşımları

  1. alucard42

    Boruto Genel Tartışma Başlığı

    Baruto'yu heseba alırsak aslında mangası güzel olup ayda 1 çıkıyor diye Anime conon bölümleriyle zehirlenen bir anime diyebilirim :D Çok nadir olsa bile fiiler veya anime conon bölümlerinden de iyileri çıkyor bunu da belirteyim.
  2. alucard42

    Bleach Hakkında

    Konusu bakımından orjinal ve genel olarak full aksiyon dolu bir animemizdir izle pişman olmassın ama fiiler listesi var onlara bakmanı tavsiye ederim
  3. 2 bitsin diye bekliyorum ama 1. sezonda ses efektleri olsun savaş sahneleri olsun çok iyi karakterleride iyi geldi ama sıkıntı bence duyguyu tam anlamında verememesiydi onu çözerlerse çok beklentim var
  4. alucard42

    One Piece boş bölümler

    En iyisi baktın bölüm anime conon veya fiiler sardırarak izle zaten çok bölüm olunca animeyide izleyemedim diyemiyorsun
  5. alucard42

    One Piece

    Animelerin çocu benziyor desem yeridir çünkü baya bir eski anime ana karakterini çok severim tayfadakilerde aynı tek sıkıntısı bazı yerlerini çok uzatmışlar ki zaten izleyeceğin 900 bölüm var uzatılan yerlerinide geçebilirsin. Bence çok iyi animedir tavsıye ederim bende başta senin gibi korkmuştum hatta ilk açtığımda çizimler tuhaf durmuştu ama sonra işler değişti benim için.
  6. alucard42

    Black Clover Asta Kim

    Şu an en fazla tahmin yapılabilir ama manğada felan daha bir bilği vermediler asta ile ilğili
  7. alucard42

    Black Clover

    Bence başla şuan animede yayınlanmamış o kadar iyi bölümleri gelecek ki yapanlarda iyi işlerlerse tabi acayip zevk alırsın ana karakterin bağırmasından başka bi sıkıntısı yok yan karakterler bile bir efsane ve Shounen animeyi iyi yansıtıyorlar bölümler ilerledikçe. Kendine özğü olan bir çokta yan karakteri var diyebilirim benim için bir naruto kadar iyi bir anime kesinlikle tavsiye ederim.
  8. alucard42

    ( 12 / 12 ) Saijaku Muhai no Bahamut

    Emeği Geçenlere Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.