Jump to content

muratsev14

Üyeler
  • İçerik sayısı

    21
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne muratsev14 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Diyebileceğim şeyler : anket güzel olmus yapanın eline sağlık... ama benim görüşüm;

    animelerdeki karakterlerin yasaması ya da yaşadıklarına inanılması önemli olan değil sadece onları izlerken birşeyler (mimik, hal , hareket, konuşma tarzları) alabiliyorsak onlardan ya da kendimizden küçük bi parça bile görebiliyorsak bile bana yeter...Günlük hayatımda karşıma cıktı diyelim öle biri ne mi yaparım :blink: :) :lol: :D yüzümdeki ifadeler böle olurdu herhalde.Ama herkesin fantazi dünyası olduğu gibi benimde var.İzlediğim animelerde nerdeyse tüm karakterlerin benzer özellikleri var.Hepsinin içinden birini seçmek çok zahmetli iş valla :P o yüzden birisini dahi yazmıcam :hehe-onion-head-emoticon:

    Oh içimi döktüm valla spoilere ona göre spoilere bakın biraz da utandım doğrsusu :embarrassed4-onion-head-emotico

  2. arkadaşlar ben animede pekte usta sayılmam izledıgım animeler death note ki bırçok ınsan gibi benıde animeye baslatan efsanevi anime,bleach ve naruto bana önerebilecegınız bleach-naruto tarzında çizimleri güzel anime varmı.veya death note gibi sürükleyici

     

    Güzel mi çizimlerden pek anlamam ama death note a benzediğini düşümdüğüm Shiki yi izlemni öneririm.

  3. Noragami nin 1. olması gerçekten gerekliydi.

    Nabunaga The Fool un biraz daha üstde olmasını beklerdim. 4.-5. bölümünde duygu patlaması yaşayıp ağladığım bir anime "az" bulunur. (dikkat bu cümledeki "az" = %0,01 )

     

    Yanlız tek bir sorun var 

    Mahou sensou gibi berbat bir anime 6. sırada olmamalıydı.

     

    Aynen katılıyorum . Hele mahou sensounun finali neydi ya kafam allak bullak oldu. Bunların haricinde sıralamyı hazıryan arkadaşa tşkler.İnsanlara öneri vermenin güzel bir oluyor bu da :)

  4. Herkesin eline sağlık bellli ki herkes kendi eserinin üzerine titremiş.Hepsini gezerken çok eğlendim güzel yarışmaydı adminlere tşkler bunun için. - Aniki D. Ahmet - hepsinde bi güldürü öğesi vardı ama bu admınkinde bi ayrıydı bnce türkanimenin logosundaki kız olduğunu okuyunca ee hikayenin gerisinde iyiydi kurgu en cok buna gülmüştüm o yüzden sana verdim kardeş kanamadın canın sağ olsun ben yapmamış olduğum halde senin yerine de üzüldüm.Laf fazla uzadı :rolleyes: Herneyse herkesin yeteneklerinin gelişmesi dileğiyle saygılar :ph34r: Kazanan arkadaşı tebrik ederim bu arada söz arasında unuttum :unsure:

  5. Tanıtım çok güzel olmus.Yorumlar birbirinden eğlenceli okurkeen dürekli bi gülümseme vardı yüzümde  :)  Ayrıyetten belirtiyim o tanıtımdaki son spoileri iyi olmus bende izlemiştim ama belki kacırdığım bir sahne vardır diye bakıyım dedim :ph34r: ama :blink:  :blink: :blink:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :lol:  :lol:  :lol:  :D  :D  :D  sırayla yüzümdeki ifadeler oldu.Tşkler başka tanıtımlarını da bekleriz ;)  

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.