Jump to content

DarkbLu3

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

DarkbLu3 üyemizin başarıları

  1. DarkbLu3

    Video izleme sorunu!

    Mozilla ve chrome da kullanıyorum aynı hatayı alıyorum
  2. Videonun sol üst kısmında görünen “ sayfayı yenileyip tekrar deneyiniz” hatası alıyorum ve bir kaç kere yazmama rağmen maalesef çözüm alamadım. İphone telden de giriyorum aynı hata veriyor. Bütün tarayıcı uygulamalarını kaldırıp yeniden yükledim farklı playerlar ve fansublar denedim yine olmadı. Başka yerlerde bu hatayı almıyorum film izleyebiliyorum başka sitelerden anime izleyebiliyorum sadece turkanime de bu sıkıntıyı yaşıyorum. Umarım yardımcı olursunuz. Teşekkürler.
  3. Bütün alternatif playerlar videonun sol üst köşesin de “sayfayı yenileyip tekrar deneyiniz” Hatası alıyorum. Farklı tarayıcılar kullandım, tarayıcıları kaldırıp tekrar kurdum, gizli sekmede denedim, farklı fansub ve player seçeneklerini denedim ama bütün bunlara rağmen aynı hata devam ediyor. PC de giriş yapınca hata almadım ama telden sürekli hata veriyor ve bir aydan uzun zamandır Turkanime den anime izleyemedim. Aynı hataya başka bi arkadaşın telinde de rastladım. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkürler.
  4. DarkbLu3

    Video izleme hatası

    Sizde de aynı hatayı mu veriyor?
  5. DarkbLu3

    Video izleme hatası

    Ben telefondan giriyorum. PC den deneyince bu hatayı almıyorum. Farklı tarayıcılar da denedim gizli sekmeden de denedim ama aynı hatayı aldım. Vpn de denedim bu sefer sitenin kendisine erişim sağlanmıyor. Tel iPhone 6S plus. Ayarları bile sıfırladım ama netice değişmedi maalesef galiba gönderdiğiniz eklenti PC de geçerli. Teşekkürler
  6. DarkbLu3

    Video izleme hatası

    Farklı alternatif playerlar ve fansublardan deneme rağmen görselde ki gibi aynı hatayı veriyor.
  7. Arkadaşlar videoları açarken videonun üst sol kısmın da “ Sayfayı yenileyip tekrar deneyiniz” sorunuyla karşılaşıyorum yardımcı olabilecek var mi? Video ekranı siyah sadece sol üst kısım da “Sayfayı yenileyip tekrar deneyiniz” yazısı var. Farklı tarayıcılar denedim, tarayıcı uygulamalarını kaldırıp yeniden yükledim ama halen aynı sorunu var. Uzun zamandır bu böyle. Şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.