Jump to content

Z6C21

Üyeler
  • İçerik sayısı

    15
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Z6C21 üyemizin başarıları

  1. https://www.turkanime.co/anime/muv-luv-alternative-total-eclipse Muv-Luv Alternative: Total Eclipse serisinde çoğu bölümde oynatıcı yok. Sadece 15-17-21 ve 24. bölumde oynatıcı var.
  2. Bu tür bir olay ile ilgilenmeme gerek yok artık. Sitedeki içeriği izler çıkarım fazlası bana zarar.Eleştirilerim ve problemlerimi kâle aldığınız için teşekkür ederim. Değerli zamanınızı çaldığım içinde özür dilediğimi belirtmek istiyorum.
  3. İyi güzel konuşuyoruz da böyle bir kararı saçma buluyorum. Önceki disqus hesaplarımı silip yeni hesap açmıştım yorum yapabilmek için. Bunu belirttiğim için mi uzaklaştırıldım yani ? @heymely
  4. @Eolo-sama Evet öyle oldu :)
  5. @heymely disqus id ekranı yanılmıyorsam moderation panel denilen bölümden çıkıyor.O bölüme ulaşmakta sorun yaşıyorum. Problemimle ilgilendiğin için teşekkür ederim.
  6. Disqus yorumlarına kim bakıyor bilmiyorum ama engellemeyi sevdiği belli Engelimin açılmasını talep ediyorum.
  7. Yanlışım yoksa TAÇE bu sitenin çeviri grubuydu. Glasslip adlı animenin TAÇE tarafından yapılan ilk bölüm çevirisindeki altyazı tamamen ingilizce. Serinin tamamı çevrilmediği için gereksiz bir geri bildirim olabilir.
  8. Z6C21

    Çevrilmesini İstediğiniz Animeler

    - Jormungard Sitede var ama çevirisi kötü. -Fate heavens feel 3 İngilizce çevirisi mevcut. -muv muv love alternative Sitede var ama bölümleri yok. Forumda da denk geldim 8 9 bölümünün çevirisi var. -Violet evergarden Movie 18/9/2020 tarihinde yayına girdi haberiniz olsun diye yazmak istedim. -Saekano Movie İngilizce çevirisi mevcut -Afro samurai Görüntü kalitesi kötü. -Armed Librarians: The Book of Bantorra Seri sitede var ama seste sorun var sürekli cızırtı sesi geliyor arka plandan -FLCL Seriyi izlemek için sibnet,dailymotion,gplus gibi formatlarıda eklerseniz güzel olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.